• OjikDraaitDoor

Ojik draait door

ODIJK Aankomend weekend is het weer tijd voor een dijk van een carnavalsavond: Ojik Draait Door. Deze vijfde editie van het inmiddels befaamde feest van CV de Rijnpinters zal plaats vinden op zaterdag 12 januari (aanvang: 20.30 uur).

Ojik Draait Door! staat bekend als een feest voor jong en oud, waarbij in meerdere zalen een avond vullend programma wordt neergezet met artiesten die weten hoe je een feest moet bouwen. Dit jaar zijn de artiesten in de grote feestzaal: Lamme Frans, DJ Maurice, PartyFriex, 2nd Bass en Tim Schalkx. In de kleine feestzaal zal het nieuwe DJ duo Sjefke en Jantje de platen aan elkaar draaien uit oude vervlogen carnavalstijden.

Tickets voor Ojik Draait Door! heb je al voor slechts 17,50 euro bij de Primera in Odijk of op de avond zelf aan de deur voor 20 euro (VOL=VOL). Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis entree (leeftijd: 16+).

BlaasKapellenFestival In hetzelfde weekend als Ojik Draait Door! zal vrijdag 11 januari het Kromme Rijn BlaasKapellenFestival worden georganiseerd (aanvang: 20.00 uur). Meerdere blaaskapellen zullen hun repertoire ten gehore brengen in de Leutbunker. De blaaskapellen spelen deze avond om de Publieksprijs, maar natuurlijk vooral voor de eeuwige Ojikse roem. Entree is gratis.

Voor meer informatie over CV de Rijnpinters en de feestagenda zie: www.rijnpinters.nl.


Met vriendelijke groet,


Redactie
t Groentje / BDUmedia
0184-612511

groentje@bdu.nl
---------- Forwarded message ---------
From: Per Wagemakers <per.wagemakers89@gmail.com>
Date: do 3 jan. 2019 om 18:45
Subject: Persbericht CV de Rijnpinters - Ojik Draait Door!
To:

Beste redactie,

Bijgaand treft u het persbericht van CV de Rijnpinters met betrekking Ojik Draait door!, wat op zaterdag 12 januari zal worden georganiseerd. Tevens heb ik een foto aan de bijlagen toegevoegd die bij het artikel geplaatst mag worden!

Wij stellen publicatie hiervan zeer op prijs. Dit levert namelijk een grote bijdrage aan het welslagen van onze activiteiten.

Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook nodig ik u uit om eens een kijkje te nemen op onze website, Facebook en Twitter.

Mocht u een avond of middag bij ons willen bijwonen? Laat dit dan even weten. Wij ontvangen u graag van harte en zorgen ervoor dat onze portiers van uw komst op de hoogte zijn.


Met vriendelijke groet,

Per Wagemakers

CV de Rijnpinters

06 â€" 53 75 52 38

www.rijnpinters.nl


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..