Muzikanten welkom!

BUNNIK Kamerorkest Bunnik (AKB) voor muzikanten met enkele tot ook vele jaren speelervaring, start met de tweede helft van zijn speelseizoen. Omdat er weer plaats is voor verschillende strijkers en blazers worden deze van harte uitgenodigd tot de zomer - of eerst een paar avonden - mee te spelen om te ontdekken of dit orkest een fijne kans biedt tot samen musiceren. En - zoals vaak wordt opgemerkt - je weekend lekker ontspannen te beginnen na zo'n avondje spelen.

Onder de deskundige leiding van dirigent Vincent Robert worden onder andere werken van Haydn, Méhul en Dvórak ingestudeerd en binnenkort staan er weer nieuwe stukken op de lessenaar: wellicht een goed moment dus om nu in te stappen en kennis te maken. Optreden is niet het hoofddoel van het kamerorkest maar onder leiding goed leren samenspelen en meteen op prettige wijze je spelniveau verhogen. Zoals bij elk orkest zijn ook bij AKB meer violisten zeer welkom, maar voor bijvoorbeeld een extra cellist en hoboïst is sinds kort ook plaats.

De speelavonden zijn op enkele vrijdagen per maand van 20 tot 22.15 uur in de Witte Huisjes, Kerkepad 3, gelegen achter het parkeerterrein aan de Langstraat. Voor sommigen misschien ook belangrijk: er is een ruime zomerstop van juni tot medio september. Neem voor meer informatie over de precieze speeldata en voor welke spelers er momenteel plaats is contact op via: E akb.bunnik@gmail.com of bel Annemargreet: 06-5387135; 030-2444914. Als je je tevoren aanmeldt kunnen AKB voor een partij zorgen want misschien wil je meteen meespelen: je bent van harte welkom!