• Geelvinck Museum, Sweegers

Poëtische muziek tijdens concert in Pop-up Museum Oud Amelisweerd

BUNNIK Bij Pop-up Museum Oud Amelisweerd vindt vrijdag 31 januari weer een concert plaats. Bezoekers worden door fortepianist Slava Poprugin en sopraan Jutta Maria Böhnert meegenomen op een poëtische reis. Ze verzorgen Franstalige liederen van Debussy, Liszt, Glinka en Tsjaikovsky in hun programma 'Voyage Poëtique'.


Slava Poprugin brengt het klassieke muziekrepertoire op unieke wijze aan zijn publiek. Zijn uitvoeringen zijn altijd provocerend, maar ook vol gevoel en oprechtheid. Luisteraars worden meegenomen in het verhaal en beleven het van het eerste tot het laatste moment. Slava's manier om met het publiek te communiceren, maakt hem op veel podia over de hele wereld een gewilde muzikant.

De talentvolle Jutta Maria Böhnert zong al voor concerten en operaproducties in Europa, Australië, China en Japan. Met haar warme timbre neemt ze haar publiek mee in de wereld van klassieke muziek. Daarnaast wijdt ze zichzelf aan recitals, in het bijzonder aan de melodieën van Duitstalige en Franstalige componisten.

In landhuizen, buitenplaatsen en kastelen is altijd gemusiceerd. Zonder enige twijfel hebben bewoners van Oud Amelisweerd in vroeger tijden zelf en samen muziek gemaakt, of de gasten van de familie getrakteerd op muziek. Deze lange traditie wordt nieuw leven ingeblazen met de concertreeks in samenwerking met Museum Geelvinck. Iedere twee weken kunnen bezoekers genieten van een uniek concert in de Vogeltjeskamer van het museum. Kijk op www.popupmoa.nl voor het complete programma.

Het concert van Slava Poprugin en Jutta Maria Böhnert ('Voyage Poëtique') is op vrijdag 31 januari, 15.30 uur. Prijs: € 18,- per persoon, Museumkaart € 15,- p.p. Tickets via Geelvinck Museum, resterende tickets op de dag zelf aan de kassa beschikbaar.
www.popupmoa.nl
info@popupmoa.nl
Pop-up Museum Oud Amelisweerd, Koningslaan 9, 3981 HD Bunnik