• Pixabay

Muziek in de Zomerschool Bunnik 2018

BUNNIK De Zomerschool Bunnik 2018 heeft de laatste week van augustus nog een aantal muzikale activiteiten op de agenda staan. Jong en oud kunnen op deze manier laagdrempelig kennismaken met muziek. De workshops worden gegeven door docenten van Muziekschool De Kromme Rijn.

MUZIEKBOUWPLAATS Donderdag 23 augustus van 14.00-16.30u kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar o.l.v. Marijke van der Ouderaa samen bouwen aan een muziekstuk. De sfeer is gegarandeerd gezellig en opbouwend. Er zijn 3 toetsinstrumenten aanwezig voor pianisten / toetsenisten en elk ander draagbaar instrument is welkom. De laatste 10 minuten is er een presentatie voor ouders en andere fans. Kosten €15 pp, locatie Kersentuin Bunnik, aanmelden bij info@muzevanzuilen.nl .

KOOR ZONDER KOORZANGERS Vrijdag 24 augustus van 14.00-17.00u geeft dirigent Marijke van der Ouderaa een zangworkshop voor volwassenen die nog nooit in een koor hebben gezongen. Een laagdrempelige manier om met anderen te zingen in een sfeer waar alles goed is en er veel gelachen wordt, maar ook genoten van een prachtige samenklank. Kosten €20 pp, locatie Kersentuin Bunnik, aanmelden bij info@muzevanzuilen.nl .

LEZING OVER DE HARP Zondag 26 augustus van 14.00-15.00u vertelt harpiste Saskia Rekké over de moderne harp, de 2000 jaar geschiedenis van dit koninklijke instrument en over het interessante mechaniek ervan. Luisteraars zitten er met hun neus bovenop en kunnen zien èn horen hoe de muziek tot leven komt op een harp. Kosten €6 pp, locatie Kersentuin Bunnik, aanmelden bij saskiaharp@gmail.com .

[UKELELE} Maandag 27 augustus om 15.30u of woensdag 29 augustus om 14.00u kan de hele familie ukelele komen spelen, aanmelden is mogelijk bij elke denkbare combinatie van kinderen plus volwassenen. Instrumenten zijn aanwezig, we leren een paar akkoordgrepen en zingen daarbij oude en nieuwe liedjes. Muzikale kennis is niet nodig. Kosten €15 per 2 personen, minimale leeftijd 8 jaar, locatie Kersentuin Bunnik, aanmelden bij saskiaharp@gmail.com .