• Karin Menken en John Jacobs

    Ali van Vemde

Midwinterconcert gitaar, zang en harp

WIJK BIJ DUURSTEDE/WERKHOVEN In de intieme kapel van Samaya te Werkhoven vindt op vrijdagavond 22 december een bijzonder Midwinterconcert plaats. De liederen roepen winterse sferen op, de donkere dagen voor Kerstmis, maar ook dat de dagen langzaam weer gaan lengen.

Prachtige Nederlands-, Engels/Iers- en Franstalige ballads en Lesparre uit Culemborg op de harp. De warme en kristalzuivere stem van Karin, het virtuoze gitaarspel van John en de hemelse harpklanken van Marieke zorgen voor een sfeervolle muziekavond.

Karin en John treden al ruim 12 jaar samen op. Karin zong in diverse ensembles en bands. Met haar stem brengt zij inhoud, verbinding, rust en een glimp van 'het andere' teweeg. Na een klassieke opleiding bij gitarist Julien Coco speelde John in combo's als begeleider van Nederlandse artiesten. Hij bekwaamde zich in verschillende muziekstijlen. Marieke heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het spelen van harpmuziek uit de Keltische landen, zoals Ierland, Schotland en Bretagne. Zij schrijft ook eigen nummers. Sinds een paar jaar houdt zij zich tevens bezig met Middeleeuwse muziek.

Het midwinterconcert is te horen in Conferentiecentrum Samaya aan de Hollendewagenweg 20 in Werkhoven. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan bij karinmenken@casema.nl Informatie www.hartenlied.nl