Meet and Greet met Tweede Kamerlid Dennis Wiersma

ODIJK Kom 12 december om 20.30 uur naar het gemeentehuis Bunnik (Singelpark 1, Odijk) voor een 'Meet and Greet; met tweede kamerlid Dennis Wiersma. Dennis is bij de laatste Kamerverkiezingen in de tweede kamer gekomen en zal graag over zijn ervaringen als jong kamerlid vertellen.

Dennis is woordvoerder binnen de Tweede Kamerfractie van de VVD voor: Algemeen Sociaaleconomisch beleid, Inkomensbeleid, Arbeidsmarktbeleid, Ontslagregelingen, Arbeidsverhoudingen, Werknemersverzekeringen, AOW, Participatie ouderen, Arbeidsmigratie, UWV, Volwasseneducatie. Dennis Wiersma werd in 1986 geboren in Franeker, waar hij ook opgroeide. Tegenwoordig woont hij in Utrecht. Dennis is getrouwd en heeft nog geen kinderen. Voor hij in 2017 Tweede Kamerlid werd, werkte hij voor een pensioenuitvoerder. Eerder was hij voorzitter van FNV Jong.

Dennis, wat wil je bereiken als Kamerlid? "Ik ben de politiek in gegaan voor meer dan alleen nu en vandaag. Veel dingen doen we nog ouderwets, bijvoorbeeld werken, leren en oud worden. Dat wil ik veranderen. Ik vind het belangrijk dat je opleiding aansluit op de arbeidsmarkt en dat je je blijft ontwikkelen. Dat stopt niet als je je diploma krijgt. Kennis raakt steeds sneller verouderd, dus je moet je hele leven blijven leren!"