Meedeinen met muziek en groene parels ontdekken

BUNNIK Vaar mee met de Pont van het Landschap en wandel door de Niënhof

Het Utrechts Landschap biedt u op zaterdag 4 juni twee bijzondere excursies aan. 's Ochtends om 9:30 uur staat een gids klaar om samen met u door de Niënhof te struinen. Om 19:30 uur start de exclusieve Gedichten- en muziekvaart van de Pont van het Landschap.

De Niënhof is met recht Bunniks groene pareltje te noemen. Dit natuurgebied is landschappelijk erg divers, waardoor het een ideale voedingsbodem is voor een grote biodiversiteit. Door samen met de gids kris kras door het gebied te struinen, ervaart u de rijke verscheidenheid ten volste. Telkens weer weet de Niënhof een bijzondere natuurbeleving te bieden. Meldt u aan en laat u verrassen.

Als het avond wordt en de Kromme Rijn haar nachthemd aantrekt, dan is het tijd voor poëzie, verhalen en muziek. De Pont van het Landschap vaart speciaal 's avonds uit en wordt haar dek het drijvend podium voor rake rijmwoorden en zachte melodieën. De goedenacht-wensen die de lokale fauna hieraan toevoegt, maken de Gedichten- en muziekvaart tot een unieke ervaring. Hier gaat ieders artistieke hart toch sneller van kloppen?

Kijk snel voor de details op http://www.utrechtslandschap.nl/varen/pont-van-het-landschap. Reserveren kan online of telefonisch via VVV Wijk bij Duurstede, tel 0343 - 57 59 95.

Locatie: Excursiecentrum "Niënhof", ingang naast Grotelaan 16, Bunnik

Prijzen:

Natuurwandeling Niënhof: Niet-Beschermers € 4,-; Beschermers € 2,50.

Gedichten- en muziekvaart: Niet-Beschermers € 10,-; Beschermers € 8-.