• Sinterklaas vraagt hulp in Odijk.

    Archief 't Groentje

Maak de intocht van de Sint mogelijk

ODIJK Vanuit Spanje is het bericht Odijk aangekomen dat Sinterklaas ook dit jaar naar Odijk wil komen. Sterker nog, de kans bestaat dat hij tussen de intocht en 5 december in Odijk zal overnachten. Dit allemaal is echter alleen mogelijk als er binnen een week een groot ontvangstcomité klaarstaat.

Agnes Corbeij

Om de intocht en het verblijf van de Sint mogelijk te maken, zijn mensen nodig voor de voorbereidingen en op de dag zelf. Vorig jaar is een aantal mensen uit het comité opgestapt en bleven er twee commissieleden over. Inmiddels zijn twee nieuwe mensen met nieuwe, frisse ideeën aangeschoven. Het viertal zoekt versterking. Hoe meer mensen meedoen, hoe kleiner de taak per persoon.

Dus draag jij het Sinterklaasfeest een warm hart toe en vind jij dat dit feest in ons dorp moet blijven bestaan? Meld je dan aan. Voornamelijk ouders van basisschoolleerlingen worden gevraagd dit feest voor hun kinderen in stand te houden.

Iedereen die een beetje tijd heeft in oktober en november en houdt van het Sinterklaasfeest, wordt gevraagd zich aan te melden. Hou je van knutselen en ben je creatief? Dan kun je helpen met het versieren van de zaal. Ben je goed in schminken? Wees welkom. Denk je graag mee over een verbetering van de activiteiten in en om het Dorpshuis, schuif dan snel aan om mee te beslissen. Ben je handig met muziek, spondoring of heb je een prachtige stoel, een fijn bed of mooie gordijnstof die Sinterklaas mag lenen? Schroom niet om contact op te nemen.

Ook bestaat het plan om een lokale versie van het Sinterklaasjournaal te maken. Daarvoor worden nog hulpkrachten gezocht. Dus heb je ervaring met filmen en monteren en vind je dit een leuk project? Wacht dan niet langer. Aanmelden voor alle taken kan via agneskrijnen@gmail.com of 06-12171777.