• Op zondag 19 juni wordt het zevende Luchtkastelenfestival gehouden.

    Club van 13

Luchtkastelen verrijzen voor de 7e keer

ODIJK Ook dit jaar wordt op Vaderdag, aankomende zondag,  het grootste luchtkastelenfestijn gevierd dat Midden-Nederland rijk is. Kinderen van 3 tot en met 13 jaar zijn welkom om de hele dag te komen springen op het veld voor het gemeentehuis in Odijk. Het evenement wordt georganiseerd door de Club van 13, Bunnikse ondernemers.

Alle papa's en opa's komen gratis binnen. In samenwerking met Broekies Kidsfun uit Bunnik wordt het terrein vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur omgetoverd tot een geweldig groot Kinderspeelparadijs met de meest fantastische springkussens en attracties. Springkussens in alle maten en vormen, glijbanen, spijkerbroekhangen, bungee jumping, stormbanen, kinderspellen, voetbalkooi en nog veel meer.

Vijf uur lang onbeperkt en naar hartenlust spelen, springen, hangen, glijden en klauteren. Voor veel Odijkse kinderen is dit het hoogtepunt van het jaar. Ook voor volwassenen is het een ontspannen dag. Er is voldoende picknickruimte. Nieuw dit jaar is dat De Bank en Co , onder begeleiding van Koen Spit, de HotDogs en Hamburgers gaat bakken. Verder zijn er uiteraard ook hotdogs, poffertjes en gratis popcorn en suikerspinnen.

Het luchtkasstelenfestival wordt al zeven jaar georganiseerd. De opbrengst gaat naar dorpse doelen. De Club van 13 wil speciale dank uitspreken aan Karel de Rijk, van Motiff, die geheel gratis alle ontwerpen voor de Club van 13 heeft gedaan. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de sponsoren en aan de kassa, voor 5 euro per persoon, alleen te betalen voor kinderen tussen de 3 en 13 jaar oud. De rest kan gratis naar binnen.