• Acteurs openmonumentendag

    Boink Theater

acteurs namen bezoekers mee terug in de tijd.

18-09-2019, 14:17 | Lezersnieuws | Margo

Bunnik- Zes acteurs van BO!NK theater namen bezoekers, van de open monumentendag 14 september jl., mee terug in de tijd. Compleet in kostuum, grime en decor vulde zij het marktplein met korte verhalen en zorgde zij voor doorlopend interactie met het publiek. Piet de Koning, organisator van de Open Monumentendag Bunnik vindt de toevoeging van de acteurs voor herhaling vatbaar,  hij noemt ze “de smeerolie van dit evenement, zij maken sfeer en verbinden alles aan elkaar”

Voor de meeste acteurs was dit een eerste ervaring met spelen op een evenement. Zij volgen les op de BO!NK theaterschool en zien dit als een extra op het aanbod.  “Het, voor één dag, volledig in de huid kruipen van een personage zorgt ervoor dat ik meer durf” aldus Cleo van Weenen. Claudia van Ede, theaterdocent, legt uit dat er een speciale training is voor deelnemers van de theaterschool die interesse hebben om te spelen op evenementen “het vraagt veel improvisatievermogen. Ook is het belangrijk dat ze altijd in hun rol blijven, wat er ook gebeurt”. Alle acteurs zijn het instemmend eens dat de reacties van het publiek goud waard zijn, het smaakt dus naar meer!

Bent u op zoek naar theatrale aankleding van uw evenement? Dan bent u vanaf nu bij BO!NK theater op de juiste plek. Zij bieden sinds kort acteurs op bestelling aan.