• Kapitein Dirk Rijnauwen.

Kinderexcursie met Kapitein Dirk

BUNNIK Ontdek het soldatenleven op Fort bij Rijnauwen. Zondag 3 juli neemt Kapitein Dirk kinderen tussen de 5 en 10 jaar weer mee op ontdekkingstocht op Fort bij Rijnauwen. Ze komen van alles te weten over de soldaten die vroeger op het fort leefden en werkten. Hoe kwamen de soldaten bijvoorbeeld aan eten en drinken? Ook de planten en dieren die nu op het fort leven komen aan bod, bezoeken ze ondergrondse gangen en ondergaan ze de Dapperheidtest.

Prijs: €5 (kind t/m 12 jaar), €5 (volwassenen). Aanvangstijd: 13.00 uur. Eindtijd:14.30 uur. Reserveren is niet nodig. Wie om 13.00 uur bij het toegangshek naar fort bij Rijnauwen staat kan mee. Contact: Boswachter Andries van Barneveld M 06-54916424. Startlocatie: Het hek bij de toegang naar het fort bij Rijnauwen, Vossegatsedijk 3-5, 3981 HS Bunnik. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene, maximaal 3 kinderen per ouder.

Parkeren: Fort Rijnauwen is in de buurt van het bekende theehuis Rhijnauwen. voor info over P-plaatsen in debuurt van fort bij Rijnauwen zie kaartje op http://www.theehuisrhijnauwen.nl