• Mel Boas
  • Mel Boas
  • Mel Boas
  • Mel Boas

Kersenfestijn Bunnik Proeft!

Het kersenfestijn: Bunnik Proeft!

BUNNIK Op zaterdag 6 juli houdt Fruitbedrijf en Plattelandwinkel De Achterdijk voor de 5e keer het Bunniks Kersenfestijn. Midden in de kersentijd is dit voor jong en oud uit een prachtig event in en om de boomgaard. Proef niet alleen de lekkerste Kordia Kersen, maar meer van de lekkernijen van Bunnikse ondernemers.

Dit kersenfestijn heeft een gezellige markt. De organisatie is een samenwerking aangegaan met een aantal topbedrijven om het kersenfestijn Bunnik Proeft! tot een succes te maken. De deelnemende bedrijven zijn Restaurant VROEG, met bekende patisserie, brood en een verrassingslekkernij, Restaurant Rodaen met o.a. pitabroodje Marokaanse Kip en eton messe met roodfruit, C-Vis met de lekkerste Hollandse Nieuwe, Mitra Bunnik laat u proeven welke drankjes er bij kersen passen. Bram's Pannenkoeken bakt ze weer bruin en natuurlijk heeft de Achterdijk de lekkerste Kordia kersen en home made ijs. De bedrijven laten de bezoekers tegen aantrekkelijke prijzen kennismaken met een variëteit aan lekkere gerechtjes. Deze kunnen op het terras genuttigd worden.

Daarnaast lekker struinen langs kraampjes van onder andere de molen, CaramelZ met wel 20 smaken caramel en Koppejan lifestyle & wol. Kinderen kunnen zelf aardbeien plukken tot ca. 14 uur of op=op. Kaartje koop je hiervoor bij de kassa. De fruittrein rijdt rond tussen de kersen en over het fruitbedrijf en er zijn trampolines en een springkussen voor de kinderen.

Toegang en parkeren Gratis. Datum en tijd: 6 juli van 11 tot 17 uur. Adres: Achterdijk 25, 3981 HA Bunnik. Meer info: www.krommerijnfruit.nl. Kom zo veel mogelijk op de fiets, auto's parkeren op de parkeerplaats.