• Photographer: Henk Ros

Kaarten Krommerijn Festival: leuk om te krijgen en te geven

BUNNIK Na het succes van afgelopen jaren is het op zondag 5 februari weer zover! Dan vindt de derde editie van het Krommerijn Festival plaats in De Landgoederij in Bunnik. Koop nu je toegangskaarten voor hét jazz-, blues- en soulfestival van de Kromme Rijnstreek. Dit kan via boekhandel Van Ravenswaaij in Bunnik, Slijterij Barrique in Odijk, Eethuis aan 't Zand in Werkhoven en online via www.krommerijnfestival.nl waar ook meer informatie te vinden is over artiesten en programmering.

Het Krommerijn Festival is een initiatief van Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met Brothers Horeca Groep en staat bol van muzikaliteit en gezelligheid. Tussen 15.00 en 21.00 uur staan op verschillende podia onder andere de Wouter Kiers band. Dit is een knetterende en veelzijdige jazz-, blues- en funkformatie die indruk maakt tot op het bot. Bovendien treedt Laura Fygi op. Deze internationale jazz diva zal, met haar exotische verschijning en de uit duizenden herkenbare stem, ongetwijfeld vele harten stelen. Arne & Friends sluit traditiegetrouw het festival af met super swingende soul en heel veel power en muzikaliteit.

Total Loss opent het festival. Deze band, onderdeel van Theater Totaal uit Nieuwegein, bestaat uit talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking. Zij wisselen eigen werk af met swingende covers, prachtige liefdesliedjes en stevige grooves. Het Krommerijn Festival biedt jaarlijks een podium aan bands zoals Total Loss en onderscheidt zich hierdoor van andere festivals.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een muzikaal, gezellig en sfeervol Krommerijn Festival waar ook aan de inwendige mens gedacht wordt. Met de aankoop van toegangskaarten à €17,50/stuk, steun je bovendien het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten. Geef daarom met de feestdagen in aantocht jezelf en je vrienden/ familie een toegangskaart cadeau! Leuk om te krijgen en te geven.