Jamsessie en Jan Deurloo Band in Bunnik

BUNNIK Sociaal culturele vereniging Yumbo nodigt beginnende en gevorderde muzikanten en muziekliefhebbers uit om op 14 april het verenigingsgebouw aan de Rumpsterweg 13 in Bunnik te bezoeken. Voor de tweede maal presenteert de vereniging stevige jam-kost.

Om 20:30 uur is de zaal open en 21:00 uur zorgt de band Used to Bees voor de aftrap. De band serveert een stevige portie poprock uit de jaren '60, '70 en '80. Na dit optreden kunnen aanwezige muzikanten hun kans pakken om op het Yumbo-podium te stappen en mee te doen aan de jamsessie. De avond wordt afgesloten met een rockoptreden, verzorgd door de Bunnikse Jan Deurloo Band.

Wat betreft de jamsessie: laat je als beginner niet afschrikken en doe ervaring op. De muzikanten van Used to Bees en de Jan Deurloo Band spelen graag mee. Een backline is aanwezig en geluid is in handen van Arjan van Vulpen. Graag inventariseert de organisatie of je komt, welk instrument je bespeelt en welke nummers je eventueel wilt voorbereiden: mail naar info@yumbo.nl. Ook met vragen kun je hier of op Facebook terecht.

De Jan Deurloo Band is het grand dessert van de avond. Want ja, ook in Bunnik vind je vette, stevig dampende, smeuïge rock. Vier geroutineerde muzikanten spelen de tijdloze nummers van o.a. Black Keys, Popa Chubby, ZZ Top, Cream, Jethro Tull, en CSN & Y. Een voorproefje vind je op www.jandeurlooband.nl. Entree en parkeren gratis. Meer informatie: www.yumbo.nl/Facebook.