Inzamelschema 2019

BUNNIK Het inzamelschema van 2019 is voor inwoners van onder andere Bunnik vanaf 1 december te bekijken via www.inzamelschema.rmn.nl na het invoeren van postcode en huisnummer of in de gratis RMN app.

Na het invoeren van postcode en huisnummer zijn de eerstvolgende ophaaldagen voor het betreffende adres te bekijken. Daarnaast kunnen inwoners de kalender importeren in hun eigen Outlookagenda, een jaaroverzicht als PDF downloaden en desgewenst printen. In de app is te zien wanneer de eerstvolgende ophaaldagen zijn voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT), plastic, metaal (blik) en drankenkartons (PMD), restafval en papier. Wie zou willen, kan zich aanmelden voor een herinneringsbericht over welke containers aan de weg gezet moeten worden. In de app vinden inwoners bovendien snel alle praktische informatie die zij nodig hebben.

Inwoners kunnen onder andere telefonisch een printversie van het inzamelschema 2019 aanvragen bij de afdeling Publiekscontacten van RMN. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur bereikbaar op 0900-6039222.