• Anneke wint ruim €40.000, -

     Roy Beusker Fotografie
  • Ook Peter is ruim €40.000, - rijker

     Roy Beusker Fotografie

Inwoners Bunnik winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

BUNNIK Groot feest in Bunnik! Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste zes deelnemers die meespelen met postcode 3981 EB (Dorpsstraat) met een grote geldprijs. Op deze postcode is de 1 Miljoenprijs gevallen. De zes deelnemers die met de volledige postcode meespelen verdelen met elkaar de ene helft van de 1 Miljoenprijs. De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de wijkcode 3981.
 
Gaston verraste de winnaars vanmiddag met cheques van 250.000 euro (1 winnaar), 83.333 euro (1 winnaar) en 41.666 euro (4 winnaars).
 
Anneke (59) wint 41.666 euro en werd in haar eigen kapsalon door Gaston verrast met de cheque. Anneke slaat haar hand voor haar mond als ze de cheque in ontvangst neemt: "Wat is dit geweldig! Ik ben dol op exotische oorden, dus ik ga lekker met mijn man op vakantie van dit bedrag."
 
Peter (45) wint ook 41.666 euro en is blij verrast: "Mijn huis is aan een opknapbeurt toe. Er moet echt veel gebeuren, dus deze prijs komt als geroepen!"
 
Van de 1 Miljoenprijs wordt de helft verdeeld onder de deelnemers waarvan de postcode begint met 3981. De wijkwinnaars winnen per lot 287 euro als ze meespelen met het maximaal aantal Kanjerpunten. De wijkwinnaars worden per brief op de hoogte gesteld van hun prijs. Het geld ontvangen de winnaars binnen vier weken op hun bankrekening.
 

VERDELING VAN DE PRIJS Hoeveel iedere winnende deelnemer wint is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft, het aantal verkochte loten in de wijk en de verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn een soort spaarpunten, per trekking worden 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe langer een lot meespeelt in 2018, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor de 1 Miljoenprijs van augustus hebben deelnemers maximaal 90 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.