Informatiebijeenkomst breedband buitengebied

ODIJK Op 5 april is er in De Landgoederij in Bunnik een bijeenkomst over de mogelijkheid om breedband in het buitengebied van Bunnik aan te leggen. De gemeente Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug voeren op dit moment een verkenning uit, die door gebiedscoöperatie O-gen wordt georganiseerd.

In veel dorpen wordt in de komende jaren snel internet (breedband) aangelegd, maar in het buitengebied is dit niet vanzelfsprekend. Bovengenoemde gemeenten zien het als hun taak om initiatieven te bundelen en op die manier een aantrekkelijker partner voor de kabelbedrijven te worden.

Op 5 april van 20 tot 21:30 uur zijn zowel inwoners als bedrijven van harte welkom op De Landgoederij, Cammingalaan 30, 3981 GH Bunnik.  

U wordt verzocht om zich vooraf aan te melden via breedband@o-gen.nl o.v.v. uw naam, adres en woonplaats. Informeer ook uw buurtgenoten over deze informatiebijeenkomst.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met Paulien Keijzer van Gebiedscoöperatie O-gen, telefonisch op 033-2776397 of via breedband@o-gen.nl.