Huiswerkbegeleiding Bunnik ook in Odijk: iets voor uw kind?

BUNNIK De eerste schoolweken zijn achter de rug en misschien vallen de resultaten tegen. Uw kind kan dan wel wat extra hulp gebruiken. Het Huiswerkinstituut Bunnik (ook in ODIJK) biedt een rustige werkplek met toezicht en hulp bij het maken en leren van huiswerk. We beginnen de middag met een kopje thee en koekje en bespreken wat er gedaan moet worden. Vervolgens gaan we aan de slag.

Het voordeel van HIB is dat uw kind in de zijn eigen woonplaats wordt begeleid en u zich dus geen zorgen meer hoeft te maken dat het in het donker nog uit Zeist naar huis moet fietsen. Ook handig dat als de school eerder uit is dan voorzien, de kinderen niet hoeven rond te zwerven voordat ze terecht kunnen op het huiswerkinstituut, ze kunnen dan gewoon eerst even naar huis gaan!

Het HIB biedt 5 dagen in de week huiswerkbegeleiding. Kinderen kunnen zich opgeven voor 3, 4 of 5 middagen per week. Heeft u belangstelling? Neem dan contact op met Mart Zijlstra-Vonk: 06 1219 5551, of Harry van der Horst: 06-1282 1191 email: info@hibunnik.nl<mailto:info@hibunnik.nl> (kijk op de website voor meer info: www.hibunnik.nl