• Het Debuut

    TAdS

Het Debuut: ontmoet hét talent van de toekomst!

HOUTEN Kom naar 'Het Debuut' op donderdag 26 oktober 20.15 uur in Theater Aan de Slinger en maak kennis met aanstormend theatertalent! Drie pas afgestudeerde theatermakers van Nederlandse toneel-, dans- en kleinkunstopleidingen presenteren zichzelf. Ze zijn uitverkoren door een jury op basis van hun afstudeervoorstellingen tijdens het International Theatre School Festival. Volgens de jury zijn ze ontwapenend, verontrustend en hartverwarmend. Nodig uw vrienden, buren of familieleden uit, want iedereen die een kaartje koopt mag evenzoveel kaarten gratis bijbestellen! Bestel via het kantoor van Aan de Slinger: theater@aandeslinger.nl of 030 - 63 51 024.

VERDER IN THEATER AAN DE SLINGER Het is herfstvakantie, dus tijd voor het jeugdtheaterfestival Herfststukjes! Woensdag 18 oktober staat 'Don Quichot denkt na!' (6-12 jaar), een wonderbaarlijk verhaal over een ridder. 20 oktober komt 'Ifigeneia Koningskind' (8-14 jaar), over een moedig meisje dat een onmogelijke beslissing moet nemen. De voorstellingen zijn van het NTjong. De peuterfilm 'Kikker en vriendjes' wordt op 19 oktober vertoond. Op zaterdag 21 oktober zijn de winnaars van het Utrechtse Café Theater Festival 2017 te gast, en spelen op verschillende locaties in het theater een korte voorstelling. Bestel gratis kaarten via de website. Op vrijdag 27 oktober spelen Carel Kraayenhof en pianist Juan Pablo Dobal in 'Hotel Victoria' prachtige Argentijnse folkloremuziek en vertellen anekdotes over hun tournees over de hele wereld. Julika Marijn gaat op zaterdag 28 oktober in 'Uit Verdriet Geboren' vertellend en zingend op zoek naar de vrouw achter het museum: Helene Kröler-Müller. Meer informatie en kaartverkoop: www.theateraandeslinger.nl

FILM AAN DE SLINGER Film Aan de Slinger draait op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober het indringende verhaal 'The only living boy in New York'. Het drama met Kate Beckinsale en Pierce Brosnan gaat over een twintiger die wordt betoverd door de maîtresse van zijn vader. Dinsdag 24 oktober toont filmmaker Martin Provost in 'Sage Femme' ons de complexe en gevoelige interactie tussen twee vrouwen (Catherine Deneuve en Catherine Frot) op een keerpunt in hun leven. Het ontroerende drama 'Maudie' draait op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober. De film volgt het indrukwekkende levensverhaal van Maud Lewis en haar verrassende ontwikkeling tot bekende volksschilder. Alle films draaien om 20.00 uur. Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de​ voorstelling 'Het Debuut' van​ NTJong ​op woensdag 26 oktober 20.15 uur​.

Wilt u graag naar deze voorstelling, mail dan voor maandag 23 oktober 11 uur onder vermelding van 'Het Debuut' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.