Het 7e grootste Luchtkastelenspektakel op vaderdag zondag 19 juni

ODIJK Voor de 7e keer wordt op vaderdag het grootste luchtkastelenspektakel van Midden-Nederland in Odijk voor kinderen van 3 t/m13 jaar georganiseerd door de Club van 13. De afgelopen 6 x was dit spring- en klauterspektakel een groot succes! Op zondag 19 juni (vaderdag) is het weer zover. (Tip voor Vaderdag: neem alle papa's en opa's gratis mee).

Ook dit keer weer een evenement met de allernieuwste attracties. Zelfs nog grootser en uitgebreider dan vorige jaren. In samenwerking met Broekies Kidsfun uit Bunnik wordt het terrein voor het Gemeentehuis aan de Singel in Odijk vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur omgetoverd tot een geweldig groots Kinderspeelparadijs met de meest fantastische springkussens en attracties. De keuze is weer reuze! Springkussens in alle maten en vormen, glijbanen, spijkerbroekhangen, bungee jumping, stormbanen, kinderspellen, voetbalkooi en nog veel meer. Vijf uur langonbeperkt en naar hartenlust spelen, springen, hangen, glijden en klauteren. De hele dag vertier! Niet alleen voor de kinderen van 3 t/m 13 jaar, maar ook voor hun ouders, grootouders, ooms, tantes, grote broers en zussen. Er is veel ruimte om tussendoor lekker te relaxen en te picknicken. Er zijn kraampjes met gratis suikerspinnen en gratis popcorn, een snackkraam met lekkere broodjes knakworst en ijs en er is een limonadekraam met volop keuze aan fris (en voor de (groot-) ouders ook bier en wijn).

ENTREE Vrijkaartjes voor dit luchtkussenspektakel zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de sponsors die hieronder in het kader worden genoemd. De sponsors zijn herkenbaar aan de speciale luchtkastelenspektakelposter. Elke deelnemende sponsor zal zijn eigen voorwaarden verbinden aan de uitgifte van deze vrijkaartjes. Vraag naar de voorwaarden. Maar let wel: OP = OP !! Aan de kassa bij entree van het luchtkastelenterrein zijn ook kaarten verkrijgbaar. De kosten bedragen dan € 5,00 per stuk voor kinderen van 3 t/m 13 jaar. Onder de 3 jaar en (groot-)ouders gratis entree.

De Club van 13 beoogt geen winst. Wel ondersteunt de Club van 13 diverse goede doelen. Als er nog ondernemers zijn die dit luchtkastelenspektakel willen ondersteunen? Neem dan contact op met Jeroen Lammers: 06 33 82 55 33 of via e-mail: j.r.lammers@acla.nl

Kijk ook eens op: www.festivalbunnik.nl

Bij onderstaande winkeliers/bedrijven zijn de kaartjes beschikbaar zolang de voorraad strekt:

Bakkerij M. Van Dijk, BHG, Blastrac, C-Vis, Cafetaria Bunnik, De Bank en Co, Dierenkliniek Bunnik, Dierenspeciaalzaak de Molen, FA Finance, Kaashandel van Manen, Jonker Optiek, Jumbo Martin de Kruijf, Jumbo van Essen, Jumelle, & Wine, Outlet Odijk, Parfumerie Hollestelle Schoonheidsinstituut, Postillion Hotel Bunnik, Sporthuis Bunnik, Wapen van Bunnik, De Jonckheer Zeist, Van Montfoort Projectstoffering BV,