• Springkussen

Het 10e grootste Luchtkastelenspektakel op vaderdag zondag 16 juni

ODIJK Voor de 10e keer wordt op vaderdag het grootste luchtkastelenspektakel van Midden-Nederland in Odijk voor kinderen van 3 t/m 13 jaar georganiseerd door de Club van 13. De afgelopen 9 x was dit spring- en klauterspektakel een groot succes. Op zondag 16 juni a.s. is het weer zover. Tip voor Vaderdag: papa's en opa's mogen gratis mee.

Ook dit keer weer een evenement met de allernieuwste attracties. Zelfs nog grootser en uitgebreider dan vorige jaren. In samenwerking met Broekies Kidsfun uit Bunnik wordt het terrein voor het Gemeentehuis aan de Singel in Odijk vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur omgetoverd worden tot een geweldig groots Kinderspeelparadijs met springkussens en attracties. Springkussens in alle maten en vormen, glijbanen, spijkerbroekhangen, bungee jumping, stormbanen, kinderspellen, voetbalkooi en nog veel meer. Vijf uur lang onbeperkt en naar hartenlust spelen, springen, hangen, glijden en klauteren. Niet alleen voor de kinderen van 3 t/m 13 jaar, maar ook voor hun ouders, grootouders, ooms, tantes, grote broers en zussen. Er is veel ruimte om tussendoor lekker te relaxen en te picknicken. Er zijn kraampjes met suikerspinnen en popcorn, een snackkraam met lekkere broodjes knakworst en ijs en er is een limonadekraam met fris en voor de (groot-) ouders ook bier en wijn. En er is zelfs een Barista aanwezig voor lekkere koffie.

ENTREE Vrijkaartjes voor dit luchtkussenspektakel zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de sponsors die hieronder worden genoemd. De sponsors zijn herkenbaar aan de speciale luchtkastelenspektakelposter. Elke deelnemende sponsor zal zijn eigen voorwaarden verbinden aan de uitgifte van deze vrijkaartjes. Vraag a.u.b. naar de voorwaarden. Aan de kassa bij entree van het luchtkastelenterrein zijn ook kaarten verkrijgbaar. De kosten bedragen dan €6,00 per stuk voor kinderen van 3 t/m 13 jaar. Onder de 3 jaar en (groot-)ouders gratis entree. Online voorverkoop kan op onze site: www.clubvan13.nl.

De Club van 13 beoogt geen winst. Wel ondersteunt de Club van 13 diverse goede doelen. Als er nog ondernemers zijn die dit luchtkastelenspektakel willen ondersteunen ? Neem dan contact op met Jeroen Lammers,: 06 33 82 55 33 of via e-mail: j.r.lammers@acla.nl.

Bij onderstaande winkeliers/bedrijven zijn de kaartjes beschikbaar zolang de voorraad strekt:

Bakkerij M. Van Dijk, Blastrac, C-Vis, Cafetaria Bunnik, De Bank en Co, Dierenkliniek Bunnik, , Kaashandel van Manen, Jonker Optiek, Jumbo Martin de Kruijf Odijk, Jumbo van Essen Houten,,Sporthuis Bunnik, Wapen van Bunnik, De Jonckheer Zeist, Broekies Kidsfun, Brothers Horeca Groep, Rodaen, Autoservice Goes, Slim Beauty, Bouwrijk, Vroeg, Buitengoed de Boomgaard, Sjansen design, Tuincentrum Abbing