Geslaagd schoolkorfbaltoernooi

In totaal 44 teams uit groep 7 van de verschillende Bunnikse basisscholen traden in het veld aan. Vol enthousiasme werd gestreden om de prijzen. Het snel rondspelen van de bal hadden de meeste teams wel onder de knie. Het schieten op de korf bleek toch wat lastiger. Want bij korfbal mag je alleen scoren wanneer je niet verdedigd wordt. Toch kon er heel wat gejuicht worden, want ondanks dat de wedstrijden slecht een kleine 10 minuten duurden, verdwenen heel wat ballen door de gele korven. In de ochtend werd ruim 60 keer gescoord en in de middag hadden de ploegen het vizier nog scherper staan, want de teller stopte pas bij 80.

In de ochtend werden de prijzen eerlijk verdeeld over de verschillende dorpskernen: namens Odijk ging twee keer de eerste prijs naar de Nicolaasschool. Bunnik leverde met de Anne Frankschool een winnaar en de Werkhof hield de eer voor Werkhoven hoog, door in poule B de eerste prijs te pakken.

In de middag was de Cammingha school duidelijk de beste. Ondanks felle tegenstand van de Beurthonk wisten de Cammingha in drie poules de eerste plaats te pakken. Alleen in poule was Fc Korf namens de Beurthonk de Cammingha school de baas.