Genomineerden Bronzen Uil bekend

Feestelijke uitreiking op 20 april

De genomineerden doen waardevol vrijwilligerswerk doen op het gebied van vluchtelingenwerk, te weten. Het Intercultureel eethuis is een laagdrempelig initiatief van het voormalige 'Samenspraak' waarbij vluchtelingen, hun maatschappelijk begeleiders, taalcoaches en andere belangstellenden elkaar ontmoeten en samen eten. Mevrouw Hermy Castelijn is al heel lang actief bij de maatschappelijke begeleiding van vluchtelingen. Het team van elf maatschappelijke begeleiders van Vluchtelingenwerk-Samenspraak Bunnik begeleiden vluchtelingen bij allerlei praktische zaken, bij het wegwijs maken in de Nederlandse maatschappij en de integratie in de gemeente Bunnik.

Met deze wisselprijs zet het bestuur van de lokale politieke partij Perspectief 21 in Bunnik alweer voor de zestiende keer vrijwilligers in het zonnetje. De prijs is een aanvliegende bronzen uil op een sokkel. Het afgelopen jaar was die in het bezit van de vrijwilligers van Speel-o-theek Wobbel, voor het jarenlange enthousiasme waarmee de Speel-o-theek is uitgegroeid tot een begrip voor spelen in Bunnik.

U bent van harte uitgenodigd om de feestelijke bekendmaking mee te maken. Op maandag 20 april bent u vanaf 20.30 uur welkom in het Dorpshuis, Rijneiland 7 in Odijk. De uitreiking zelf start om 20:45 uur. (KJ)