• Acht deelnemers aan de avondvierdaagse van Humanitas werden gehuldigd tijdens de intocht.

  Agnes Corbeij
 • Samen met Superman op de foto.

  Agnes Corbeij
 • Superman hing iedereen een medaille om.

  Agnes Corbeij
 • Daan verzorgde de muziek

  Agnes Corbeij

Geen vier, maar zes keer

ODIJK De deelnemers van de avondvierdaagse van de Wilhelmus Peekhof van Humanitas in Odijk liepen geen vier, maar zelfs zes avonden een rondje door het dorp. De avonden waren verdeeld over de hele zomer en maandagavond was de grote intocht. Familie, vrienden en buren kwamen kijken en Superman kwam in eigen persoon langs om de deelnemers hun medaille te overhandigen.

Agnes Corbeij

De medailleregen mocht dan niet Olympisch zijn, trots waren de deelnemers zeker. Op hun stempelkaart stonden minimaal vier stempels, een aantal had er zelfs zes. Wandelvrijwilliger en organisator van de vierdaagse Bert van Leeuwen: "We hebben onderweg 0,0 milimeter regen gehad, dat is fantastisch. Volgend jaar hopelijk weer, tijdens ons eerste lustrum."

Tijdens de intocht ontvingen de lopers bloemen en er was muziek. Daan kwam vanuit Bartiméus naar Odijk om keyboard te spelen en te zingen. Daan, Wim Sterkenburg en Arjan van Vulpen zijn actief bij het muziekcafé in Odijk, dat op 20 augustus weer plaatsvindt in de Huiskamer van Odijk.