Fête de la Nature in en rond Het Vogelnest

Vier de natuur op 24 mei

Op Eerste Pinksterdag, 24 mei, opent Vincent Bijlo om 13.00 uur de festiviteiten op Het Vogelnest, vlakbij het Fort en het theehuis Rhijnauwen. De Vrienden van Amelisweerd en Het Vogelnest hebben samen een bijzonder programma opgesteld. Er is voor jong, oud en ieder daartussen van alles te doen en te beleven zoals boomklimmen en een doe-het-zelf kindercircus, natuurknutselen en mysterieus koken met en voor kinderen. Ook is er een mooie fototentoonstelling over de geheimen van de landgoederen. Kids en volwassenen kunnen zich op het terrein goed vermaken.

En er is meer! Je kunt Amelisweerd en Rhijnauwen ook verder ontdekken door op pad te gaan met de grote kenners van het gebied! Beleef het Fort Rhijnauwen met de boswachter, ga met de Amelisweerd boswachter en andere gidsen langs de natuur. Ontdek het 'eetbare landschap', maak kennis met het mysterieuze verleden of ontdek jezelf met een natuurwandelcoach.

Kortom: voor iedere natuur- of cultuurliefhebber is er wat wils. Op deze dag de geheimen van dit mooie gebied voor jong en oud ontsluierd. Meer informatie en het complete programma is te vinden op www.fetedelanatureamelisweerd.wordpress.com.