• De Leutkikkers

Prins Alber on route door de straten van Kikkerloo

BUNNIK Op zondag 16 februari vindt de steeds langer wordende carnavalsoptocht plaats door het centrum van Kikkerloo. Net als voorgaande jaren worden de Kikkerintocht en de optocht bij elkaar gevoegd. Omstreeks 12:15 uur zal Hoogheid Prins Alber van carnavalsvereniging De Leutkikkers het verenigingssymbool Kwibus Kwak onderscheiden met zijn persoonlijke medaille.
Na deze ceremonie tapt burgemeester Ruud van Bennekom een biertje uit de dorpspomp voor het Wapen van Bunnik. Dit alles met muzikale ondersteuning van Blaas Vaak.
Om 12:45 uur gaat het gezelschap 'on route' met de Kikkerintocht met onderweg de gebruikelijke stops met hapjes en drankjes verzorgd door de Bunnikse middenstand.
Om 13:30 uur zal Kwibus Kwak arriveren op de hoek van de Kennedylaan / Camminghalaan. Om 13:33 uur gaat zij voorop in de grootse optocht.
Na de optocht verzamelt iedereen zich rond 15:30 uur in De Landgoederij voor de gezellige afterparty met Marco Kraats, DJ Rocky en natuurlijk de prijsuitreiking.
Meedoen kan natuurlijk ook. Kijk hiervoor op www.leutkikkers.nl en vul het inschrijfformulier in.
Vanaf 13.30 tot 15.30 uur wordt het dorp min of meer afgesloten voor het doorgaand verkeer. Het verkeer zal worden omgeleid naar de Baan van Fectio.
Met hartelijke groet,
Karin van Bentum
Optochtcommissie

 


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..