• MICHIEL TON
  • Danny van den Berg

Brothers haalt Top 2000 naar Bunnik

BUNNIK De kerstdagen komen steeds dichterbij en daarmee ook de start van de jaarlijkse Top 2000 op NPO Radio 2. Twintig jaar nadat de Lijst der Lijsten voor het eerst te horen was, haalt Brothers de liveshow nu naar Bunnik.

Keihard meezingen tijdens de grootste hits en langzaam toewerken naar de absolute nummer één: de Top 2000 is al twintig jaar een heerlijke afsluiter van het jaar. De top drie leek al jaren muurvast te staan: Led Zeppelin op nummer drie, gevolgd door de Eagles en als aanvoerder Queen met de klassieker Bohemian Rhapsody. Vorige jaar kwam daar beweging in en kopte Billy Joel met Piano Man Led Zeppelin van zijn plek.

Of Billy Joel ook dit jaar op nummer drie mag blijven staan is nog niet bekend. Vanaf aanstaande zondag kan er worden gestemd op klassiekers én nieuwkomers. Om te vieren dat de Top 2000 al twee decennia AAN is, organiseert Brothers een swingende show van de Top 2000 Live-band op zaterdag 28 december in Bunnik. Het concert, onder leiding van Tjindjara (finaliste van The Voice of Holland) en William Kersten, zit bomvol met de grootste rock – pop-, soul- en nederbeathits.

Brothers haalt de oliebollen en bubbels uit de kast om met de Lijst der Lijsten feestend het jaar af te sluiten. Kaarten zijn te koop op de site: https://www.brothers.nl/agenda/top2000live/