• TAdS

Een avond vol soul, r&b, pop en rock

HOUTEN Zaterdag 29 april is in Theater Aan de Slinger weer een &friends-concert. Deze avond komt Meike van der Veer, inmiddels één van de huisartiesten van Theater Aan de Slinger. Ze is bekend geworden door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice of Holland. Ze eindigde als één van de finalisten. Samen met haar muzikale vrienden Leon Sherman (ook bekend door The Voice of Holland), Melissa Janssen en Clayton Peroti zorgt zij voor een verrassende en spetterende muzikale show met verschillende muziekstijlen van soul tot r&b en van pop tot rock. Een geweldige swingende liveband begeleidt het muzikale programma. De tribune is ingeschoven en de theaterzaal wordt omgetoverd tot concertzaal met genoeg ruimte om te dansen.

VERDER "Anne Neuteboom is een groot talent. Haar felheid en de manier waarop ze haar lijf durft te gebruiken, beloven een hoop moois" (3* de Volkskrant). Op donderdag 20 april komt ze met haar cabaretvoorstelling 'Weg'. Hans Aarsman 'foto-professor', geeft wekelijks een andere kijk op beelden in de Volkskrant. Op vrijdag 21 april doet hij dat in zijn voorstelling 'Precies andersom', een kruising tussen conference en lezing met lichtbeelden, een geestige avond vol onverwachte ontdekkingen. Zaterdag 22 april wordt het theater gevuld met Keltische muziek. Rapalje speelt vol enthousiasme en gedrevenheid in hun theaterconcert 'Folk 'n Roll' en worden vergezeld door twee Ierse danseressen. Zie www.theateraandeslinger.nl.

FILM Op donderdag 20 en vrijdag 21 april is de film 'Loving' te zien. Loving vertelt het waargebeurde verhaal van een blanke man en een Afro-Amerikaanse vrouw die trouwen in 1958, terwijl een interraciaal huwelijk nog illegaal was. Paterson een komisch drama met Adam Driver, te zien op dinsdag 25 april, vertelt over het dagelijkse leven van een poëtische buschauffeur, die zijn gedichten maar niet wilt publiceren. Op vrijdag 28 april en dinsdag 2 mei is het Nederlandse drama 'Verdwijnen' te zien waarin een jonge vrouw, gespeeld door Rifka Lodeizen, een laatste poging onderneemt om zich te verzoenen met haar moeder. De films draaien om 20.00 uur. Zie www.filmaandeslinger.nl.

WIN GRATIS KAARTEN 't Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de voorstelling 'Meike & Friends' op zaterdag 29 april.

Wilt u graag naar deze voorstelling, mail dan voor maandag 24 april 9 uur onder vermelding van 'Meike' naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.