• Bruisend Bunnik heeft een prachtig logo ontwikkeld

    Bruisend Bunnik

Denk mee met Bruisend Bunnik

BUNNIK Bruisend Bunnik organiseert een meedenkbijeenkomst over het creëren van een ontmoetingsplek in het hart van het dorp. Iedereen die het belangrijk vindt dat er een plek komt waar jong en oud elkaar ontmoet is welkom op 21 juni. De gemeente heeft een subsidie toegezegd van 5000 euro.

Bruisend Bunnik is een initiatief van enthousiaste burgers, Ria van Daalen en Elmi La Haye, die heel graag voor alle inwoners van Bunnik een ontmoetingsplek willen creëren. Vanuit Krachtig Krommerijn zet ook Femke Dotman zich hiervoor in. MFA Kersentuin en de naastgelegen oude bibliotheek bieden volop mogelijkheden en ruimte voor nieuwe initiatieven en activiteiten. Zoals spreekuren van maatschappelijke instanties, cursussen, een mama-papa-café, huiswerkondersteuning of concerten.

De initiatiefnemers willen dit opbouwen samen met de Bunnikers. "Want misschien hebben zij heel andere ideeën, betere ideeën, ideeën waarmee we dolgraag met jullie aan de slag gaan!" Bruisend Bunnik nodigt iedereen uit om wensen, dromen en vragen te delen. Zodat er samen gebouwd kan worden aan een bruisend hart voor Bunnik.

Vanuit de gemeente werd vorige maand gestart met het Bunnik Aan Zet Fonds, met als doel initiatieven en vernieuwing door participatie van burgers te ondersteunen. De subsidie van 5000 euro aan Bruisend Bunnik is de eerste die vanuit dit fonds wordt verstrekt. Het fonds heeft jaarlijks 50.000 euro beschikbaar.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 21 juni, van 20.00 tot 22.00 uur in MFA Kersentuin, Camminghalaan 27 in Bunnik. De bijeenkomst is voor iedereen die een bruisend hart voor Bunnik belangrijk vindt. Voor concrete ideeën, maar ook iedereen die gewoon mee wil luisteren en meedenken is welkom. "Het bruisend hart is van én voor iedereen!" Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie en kan via info@bruisendbunnik.nl  De dames zijn telefonisch bereikbaar via 06-55725103 of 06-52549905