De Werkhovense Rommelmarkt op 3 september! nieuwe locatie, vertrouwd concept

WERKHOVEN De bekende Werkhovense rommelmarkt zet dit jaar weer de kramen op en wel op zaterdag 3 september van 13.00 - 19.00 uur. Nu op een nieuwe locatie; rond de Sint Stevenskerk en op de Brink van Werkhoven.

Nieuwe locatie

Met het sluiten van CBS De Werkhof, is er gekozen voor de Brink en de ruimte rondom de Sint Stevenskerk als nieuwe en sfeervolle plek midden in het dorpshart van Werkhoven. Voor de 23e editie van de Rommelmarkt verwachten we hier weer veel enthousiaste, nieuwe en trouwe bezoekers te ontvangen.

Schenking 10% opbrengst

Traditiegetrouw schenken we jaarlijks 10% van de marktopbrengst aan een breed gedragen Werkhovens doel. Heeft u een goede bestemming en wilt u hiervoor in aanmerking komen? mail dan uw aanvraag naar Rommelmarktcommissiewerkhoven@outlook.com

Inzamelzaterdagen

U kunt uw spullen weer inleveren in de bedrijfshal van de Firma Hogendoorn, Oostromsdijkje 7, 3985 LC Werkhoven. Op de volgende zaterdagen, tussen 10.00 - 12.00 uur, nemen wij graag uw bijdrage in ontvangst;

- zaterdag 2 juli

- zaterdag 9 juli

- zaterdag 20 augustus

- zaterdag 27 augustus

Meer informatie over de rommelmarkt, zoals de voorverkoop van kleding en het inleveren van grote stukken, volgt in de komende weken.