• Linda Ostendorp

    Jacqueline Faas

''De cirkel voelt rond"

BUNNIK Linda Ostendorp organiseert nog één het Krommerijn Festival

Nog één keer knallen en met trots terug kunnen kijken op vier hele mooie jaren Krommerijn Festival, dat is het doel van Linda Ostendorp. Na het stoppen van het Jazz & Blues festival, georganiseerd door Rotary Club Bunnik zocht Linda, echtgenote van Hans Martijn Ostendorp (oud burgemeester van gemeente Bunnik), contact met BHG. Samen kwamen zij tot een mooi, nieuw concept: het Krommerijn Festival!

"Het is een prachtig festival, waarbij de Landgoederij perfect aansluit als locatie. De ruimtes lenen zich goed voor een muziekfestival, de sponsoren zorgen voor een groot draagvlak en het personeel van de Landgoederij zorgt er voor dat je in de watten wordt gelegd als bezoeker", aldus Linda Ostendorp.

Linda die naast medeorganisator van het festival ook werkzaam is voor Fonds verstandelijk gehandicapten, is trots dat de organisatie het aandurft ook een band te programmeren die gevormd wordt door mensen met een verstandelijke beperking. "The Blue Sparks is de eerste band van United by Music die helemaal zelfstandig op kan treden. Het klinkt onwijs goed en ik hoop dat het door meer festivals wordt opgepakt want er is zo veel muzikaal talent onder deze mensen!"

Dit jaar is extra bijzonder want Linda en Fonds verstandelijk gehandicapten zullen voor de laatste keer betrokken zijn bij het festival, omdat zij in de zomer van 2018 met haar gezin gaat verhuizen. "De cirkel voelt rond voor aankomende editie. Het klopt gewoon helemaal. Het is een leuke middag/avond uit, waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van goede blues- en soulmuziek en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een goed doel''.

Met de aankoop van toegangskaarten à €17,50 steun je Fonds verstandelijk gehandicapten. Meer informatie over het festival, de programmering en de kaartverkoop vind je op www.krommerijnfestival.nl.