Daar moet je bij zijn!

Eerste lustrum Bunnik Fair:

Iedereen die mee wil doen kan zich vanaf nu tot 1 mei aanmelden via www.bunnikfair.nl. De organisatie zorgt er dan voor dat u een goede plek krijgt op deze veelzijdige dag. Wegens het jubileum worden er veel aanmeldingen verwacht, dus wees er op tijd bij. Vol is vol.

Live optredens, demonstraties, leuke acties en te gekke activiteiten: de Bunnik Fair is altijd gezellig. Op de website www.bunnikfair.nl kunt u precies zien wat er te beleven is, en iedere dag komt er wel een nieuwe activiteit bij. De leukste mooiste en meest originele presentatie maakt kans op de wisseltrofee.

Sportarea

Naast de verschillende kraampjes, kunnen sportverenigingen zich presenteren in de sportarea. Daar kunnen bezoekers kennis maken met verschillende sporten en verenigingen. Hier wordt het publiek verleid om lid te worden van misschien wel jouw cluppie!

Vrijwilligers

Zowel voor de organisatie als op de dag zelf worden nog vrijwilligers gezicht. Zij zorgen ervoor dat het feest nog geslaagder wordt. Meld je graag aan via per e-mail: bunnikfair@gmail.com.