Cultuurcafé in het Dorpshuis Odijk

Op vrijdag 10 maart is er weer een Cultuurcafé: deze keer in het Dorpshuis Odijk. Vanaf 19.30 uur zijn alle inwoners van de gemeente Bunnik van harte welkom bij dit 4e Cultuurcafé, georganiseerd door het Cultuurplatform Gemeente Bunnik.

De avond wordt gestart met de opening van de Fototentoonstelling "ALLES IS NU" van de Provincie Utrecht door de wethouder van Bunnik Erika Spil.

Daarna zal Jelmer Prins, projectleider bij de provincie Utrecht, de cultuur- en erfgoednota "ALLES IS NU" van de Provincie Utrecht toelichten, waarna we de mogelijkheden willen verkennen die deze nota biedt voor onze Bunnikse gemeenschap .

Daarna krijgen drie culturele projecten uit de gemeente de gelegenheid te pitchen om een (start)bedrag te verdienen.

De avond wordt afgesloten met een Cultuurcafé waarbij voor muzikale omlijsting wordt gezorgd. De winnaar van de pitch wordt uiteraard bekendgemaakt! En natuurlijk is er volop ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen over het cultuurbeleid binnen de Gemeente Bunnik.

Een geweldige avond waarop iedereen van harte welkom is.

De toegang is gratis.

Datum: vrijdag 10 maart 2017

Plaats: Rijneiland 7, 3984 MA Odijk

Aanvang: 20:00 uur (zaal open 19.30 uur)

Kosten: toegang gratis

Oproep Pitchen - Crowdfunding in Bunnik: doe mee, maak je droom waar!

Er kan worden gepitcht om een (start)bedrag bijeen te krijgen voor bijvoorbeeld het organiseren van een cultureel evenement of project. Een kunstwerk voor een van de 3 kernen in de gemeente? Of een plan om het culturele klimaat een nieuwe impuls te geven? Het toegankelijk maken van cultuur voor bepaalde doelgroepen binnen de gemeente? Alle culturele projecten gericht op inwoners van de gemeente Bunnik komen in aanmerking! Drie culturele initiatieven krijgen 10 maart de gelegenheid geld te verdienen voor hun project of instelling. Het Cultuurplatform Bunnik biedt hen een podium om in drie minuten hun project zo goed mogelijk te verkopen aan het aanwezige publiek. Datzelfde publiek bepaalt wie de winnaar wordt. Maar verliezers zijn er niet: alle deelnemers ontvangen na afloop naar rato een bijdrage voor hun project van het Cultuurplatform Bunnik.

Schrijf je nu in

Wilt u Pitchen? Stuur dan een bericht met een korte omschrijving van uw project uiterlijk maandag 25 februari naar: info@cultuurplatformbunnik.nl

Van alle inzendingen stellen we drie partijen in de gelegenheid om op 10 maart te pitchen. Hierbij letten we op aspecten als versterken van het culturele klimaat, bijdragen aan de culturele identiteit van Bunnik, optimaliseren van bestaande kansen, maar staan ook zeker open voor ideeën of plannen die out of the box zijn. Dus aarzel niet en schrijf u in voor een pitch!