• Eeske Dingemans en Gerrit van Brenk

    Badmintonclub Krommerijnstreek

Clubkampioenschappen BC Krommerijnstreek

ODIJK De afgelopen weken hebben bij Badminton vereniging BC Krommerijnstreek uit Odijk in het teken gestaan van de clubkampioenschappen. De wedstrijden voor de single's vonden als eerste plaats. Bij de dames werd Eeske Dingemans overtuigend kampioen door al haar wedstrijden te winnen, maar jeugdlid Robin Snel is in aantocht, zij werd knap tweede. Bij de heren werd het een strijd tussen de kampioen van vorig jaar, Jorrit van der Kooij en Gerrit van Brenk. In een spannende 3 setter werd dit jaar Gerrit de kampioen. In de B poule bij de heren was het ook een spannende strijd die dit jaar gewonnen werd door Ruud Puppels.

In laatste 2 weken zijn alle wedstrijden voor de gemend dubbel kampioenschappen gespeeld. Door het grote aantal deelnemers is hier in verschillende poules gestreden waarna de kruisfinales de beslissingen moesten brengen welke koppels de finales mochten gaan spelen. In de A poule stonden de jeugdleden Robin Snel en Lars van Dam tegen de ervaren Michelle Selier en Pim van der Wal. In een gelijk opgaande strijd werden Robin en Lars dit jaar de kampioen. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. In de B poule zijn Maja Groenhof en Marcel Dix overtuigend kampioen geworden door beide sets in de finale te winnen.

Het badmintonseizoen begint hiermee op zijn eind te lopen, maar voor iedereen die kennis wil maken met de sport badminton is er tot half juni nog de mogelijkheid.

Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl