• Vertrekkende raadsleden met Roland van Schelven en griffier Heleen Hofland

    Gemeente Bunnik

Afscheid oude en installatie nieuwe raadsleden

BUNNIK Woensdagavond 28 maart heeft een aantal raadsleden afscheid genomen als raadslid (of fractieassistent) van de gemeenteraad. Vanavond worden de nieuwe raadsleden geïnstalleerd.

De volgende raadsleden namen afscheid van de raad: Thea Schipper en Henny Mourits van P21, Klaas Maijer, Fred Schenk en Jan Buzepol van De Liberalen en Harry Kager en Laura De Wild-Geerlings van het CDA. Kager en Schenk gaan verder als fractieassistent. Lambert Martens nam afscheid als fractieassistent.

Nestor van de raad Jan Buzepol werd geridderd na 16 jaar raadslidmaatschap. Hij werd onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester en raadsvoorzitter Roland van Schelven reikte de onderscheiding aan hem uit. Van Schelven sprak ook alle andere scheidende raadsleden persoonlijk toe.

Vanavond worden de volgende personen als raadslid geïnstalleerd: Voor P21: Inge Verhoef, Ralph Hallo, Anne Ruth Webbink en Wypke Zuidweg. Voor De Liberalen: Winny Toersen en Jorrit Eijbersen en voor het CDA: Annemarie Huijsman-Hartkamp en Cor Kool.