• Op reis

    Bob Dmyt

De Kinderboekenweek komt er aan! Reis mee!

18-09-2019, 13:59 | Lezersnieuws | Educatie

Stap in en ga mee op avontuur! De Kinderboekenweek is dit jaar van 2 t/m 13 oktober en het thema is Reis mee! Speur, feest en reis jij ook mee in Bibliotheek Idea?

 

Speurtocht

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen tijdens de Kinderboekenweek gratis meespeuren in de Bibliotheek. De zoektocht begint na schooltijd en in Zeist ook op zaterdag vanaf 10.00 uur. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje!

 

De Fiepbus

Kom spelen in De Fiepbus. Beneden ga je in een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Je vindt daar allerlei spelletjes en bekende Fiepkarakters. Boven kun je op iPads spelen en knutselen. Waar de bus is, is het feest!

En aansluitend om 16.00 uur de onthulling Kinderstadsgedicht in de bibliotheek. De Stadsdichter schreef een gedicht speciaal voor de jeugdige bezoekers van Bibliotheek Idea!

Tijd: 16.00 uur

Datum: vrijdag 4 oktober

Tijd: 14.00-16.00 uur

Waar: buiten bij Bibliotheek Idea Zeist

Leeftijd: 4 t/m 8 jaar

Toegang: gratis

 

Kinderboekenfeest Reis mee!

Reis een middag lang mee met leuke en spannende activiteiten rond kinderboeken en beroemde kinderboekenschrijvers. Bezoek ook de spannende theatervoorstelling ‘Grootmoeders grote oren’ van Jacques Vriens! Het Kinderboekenfeest is een gezamenlijk initiatief van: Stichting Boek & Theater

Zeist, Hotel Theater Figi, Bibliotheek Idea, Literair Zeist, Cultuur Zeist, Boekhandel Kramer & van Doorn en Boekhandel Jacques Baas.

Datum: zondag 6 oktober

Tijd: 12.30 uur

Waar: Hotel Theater Figi Zeist

Leeftijd: 4 t/m 12 jaar

Toegang: € 7,50 via Figi Zeist

 

Gratis lid

Iedereen tot 18 jaar kan gratis lid worden van Bibliotheek Idea en gratis boeken lenen. Kinderen kunnen zich samen met een ouder of verzorger inschrijven bij Bibliotheek Idea en via www.ideacultuur.nl. Het is belangrijk dat het kind of de begeleider bij het afhalen van het pasje een legitimatiebewijs meeneemt.