• Eerste loten voor burgemeester

    Zonnebloem

50steZonnebloemloterij. Eerste loten verkocht aan burgemeester gemeente Bunnik.

Afgelopen woensdag gaven de 3 afdelingen van de Zonnebloem in de gemeente Bunnik het startschot van de Lotenverkoop 2019. Burgemeester Ruud van Bennekom kocht als eerste van iedere afdeling een lot. De Zonnebloem hoopt dat veel inwoners en sympathisanten dit voorbeeld volgen.

De loten worden de komende weken huis-aan-huis verkocht door vrijwilligers van de Zonnebloem Bunnik, Odijk en Werkhoven. Daarnaast worden de loten aangeboden tijdens de Tuinbraderie Odijk (18 en 19 mei) en de Bunnik Fair 2019 (1 juni). Ze kosten € 2 per lot en u steunt hiermee het werk van de Zonnebloem in de 3 kernen.

Met ieder lot wint u sowieso de hoofdprijs! Namelijk de glimlach op het gezicht van de mensen waarvoor de Zonnebloem met de opbrengst van de loterij diverse activiteiten voor hen kan organiseren. Verkoper gemist? U kunt ook online loten kopen. Zie onderaan dit bericht waar.

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. In de gemeente Bunnik zijn 70 vrijwilligers actief. Zijn doen bezoekwerk en organiseren met veel enthousiasme en plezier activiteiten voor ongeveer 275 deelnemers. Meer informatie vindt u op  websites www.zonnebloembunnik.nl- www.zonnebloemodijk.nl- www.zonnebloemwerkhoven.nl.