• 10 jaar Filmhuis Odijk
  • 10 jaar Filmhuis Odijk

10 jaar Filmhuis

ODIJK Vrijdagavond 3 februari kwamen film liefhebbers uit Odijk, Bunnik en Werkhoven bijeen in de Schoudermantel om tezamen met de vrijwilligers van Filmhuis Odijk het 10 jarig jubileum te vieren. Dit werd gedaan door in de voor de gelegenheid versierde Schoudermantel de allereerste film die in februari 2007 werd vertoond, opnieuw te aanschouwen: Hable con Ella.

Bij binnenkomst werd een heerlijk petit fourtje aangeboden voorzien van een eetbaar logo van het Filmhuis (met ondersteuning van bakkerij Sjaak Doeleman). Uiteraard introduceerde één van de filmhuis vrijwilligers de film. Op deze feestelijke avond deed José Nolet dat. Zij is immers degene die dit initiatief 10 jaar geleden startte. Het publiek applaudisseerde spontaan voor alle vrijwilligers die deze feestelijke avond uiteraard ook allen bijwoonden.

In de pauze en na afloop werd een heerlijke rode Spaanse wijn (met ondersteuning van Slijterij Barrique) geschonken. Er werd geproost op nog eens 10 jaar Filmhuis Odijk! Alle bezoekers die ons in de afgelopen 10 jaar hebben bezocht: bedankt! We hopen u nog lang te mogen ontvangen!