Zakelijk lezersnieuws

Congres zorg voor de toekomst

QuaRijn bestaat 10 jaar en daarom hebben we alle medewerkers in het zonnetje te gezet. Als dank voor hun dagelijkse inzet organiseerde QuaRijn het congres ‘Zorg voor de toekomst’ in de Basiliek in Veenendaal.

Vrijwilligers QuaRijn genieten in Ouwehands Dierenpark

QuaRijn bestaat 10 jaar en dat vieren we ook met onze vrijwilligers. Als dank voor hun inzet werden alle vrijwilligers getrakteerd op een dagje Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Het was echt een feestdag. Wil je ook vrijwilliger worden bij QuaRijn?

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

PERSBERICHT - Stella levert 50.000e Stella Livorno e-bike

Het is feest bij de Nunspeetse e-bike fabrikant. Stella heeft de 50.000e Livorno e-bike geproduceerd. Het betreft een Stella e-bike uit de ‘Livorno-serie’. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.

 

AURORA JO19-1 schrijft geschiedenis voor SV AURORA.

Afgelopen zaterdag trad AURORA JO19-1 aan in de KNVB Bekerfinale tegen SCHALKWIJK JO19-1. Vorige week wist de JO19-1 Kampioen te worden en wilde graag de kans op nog een mooie prijs niet laten lopen.

Witte hesjes in Odijk

Zaterdag 1 juni waren de Witte Hesjes actief in Odijk. De Witte hesjes? Ja, die bestaan inmiddels ook. Een team van de Zonnebloem Odijk liep de 1km DUO-loop bij het loopevenement OmOdijk. Zij waren gekleed in witte hesjes met het logo van de Zonnebloem.

E-bike stimuleert zakelijk fietsgebruik

In ons land wordt fanatiek gefietst, ruim 15 miljard fietskilometers per jaar (CBS). De elektrische fiets stimuleert ons om nóg meer fietskilometers af te leggen. Dit geldt voor recreatief maar ook voor zakelijk fietsgebruik.

 

Meer recreatieve én zakelijke fietskilometers

Kinderkerk: Pinksteren, vier je mee?

Op Pinksterzondag is er Kinderkerk in de Barbarakerk. We gaan luisteren naar een bijbelverhaal, praten erover en gaan iets knutselen wat met het verhaal te maken heeft. Je bent om 9.30u van harte welkom in de grote zaal van de Barbarakerk in Bunnik.

Boerenmerkt

De Boerenmarkt is terug en groter dan ooit! Boeren en producenten uit deze regio laten hun lokale producten zien, ruiken en proeven. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag 18 mei naar de Boerenmarkt van Vroeg!

Voor de kinderen hebben we weer pony rijden!

Pagina's