Sport lezersnieuws

Bunnik VR2 haalt uit bij Voorwaarts 1-9

Wedstrijdverslag Voorwaarts VR1 – Bunnik VR2

Winst voor sterk spelend Celeritas

In de hanbalderby Celeritas tegen het Utrechts HMS/Achilles hebben de mannen van Celeritas in sporthal De Tol hun ware gezicht laten zien. Na de off day van vorige week stond er nu een team dat met volle inzet heeft gestreden en ook staaltjes van goed handbal lieten zien.

verslag bunnik vrouwen 2 / svo krommerijnstreek

Wedstrijdverslag Hoogland VR3 – Bunnik VR2

 

Succesvol GLOW-handbal van Celeritas

Zaterdag 6 oktober werd in de sporthal De Tol door Celeritas GLOW-handbal georganiseerd. In de middag een toernooi voor de jongste jeugd en 's avonds voor de senioren.

Pijnlijke nederlaag voor mannen Celeritas

Na het goede resultaat van vorige week gingen de mannen van Celeritas vol goede moed naar Spijkenisse om het het op te nemen tegen HVOS. Het was al snel duidelijk dat Celeritas niet bij de les was, pas na de 6-0 achterstand kan de eeste Bunnikse treffer worden genoteerd.

Adoptiefeest Dier en Wij Odijk

Zondag 7 oktober was het weer zover: het jaarlijkse adoptiefeest bij Kinderboerderij Dier en Wij. Dit wordt elk jaar rond dierendag georganiseerd. Alle dieren kunnen tegen een klein bedrag geadopteerd worden. Dit geld wordt gebruikt om voor de dieren te zorgen.

Handbal derby:Celeritas mannen

De handbalwedstrijd Celeritas mannen tegen het Utrechtse HMS/Achilles is een derby in de landelijke hoofdklasse. De wedstrijd in sporthal de Tol begint om 13.00 uur

Handbal derby Celeritas mannen

Geen uitgebreide tekst voor de site

Nieuwe sonsor VR1 elftal Bunnik'73

Na promotie vorig seizoen mag het eerste vrouwen elftal van Bunnik ‘73 dit seizoen aftrappen in de tweede klasse. Het nieuwe seizoen 2018-2019 brengt tevens de komst van een nieuwe sponsor met zich mee.

Natuurgebied Steenovenweg in Werkhoven wordt weer open en zichtbaar

Op 8 oktober starten beheerswerkzaamheden in het natuurgebied aan de Steenovenweg in Werkhoven. Het gebied werd in 2008 ingericht als natuurgebied. Inmiddels is het begroeid geraakt met onder andere wilgen, elzen, gras en riet.

Pagina's