Sport lezersnieuws

Digicafé/soos SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert iedere dinsdagochtend van 10-11.30 uur het internetcafé/soos in de bibliotheek te Bunnik waar men gratis deskundig advies over smartphone, tablet of laptop kan krijgen. Voor koffie of thee wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 1 maart vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Voor info: www.seniorenbunnik.nl of tel. 0618550150

Lasergamen

Op vrijdag 22 maart organiseert Jongerenwerk De Schoudermantel een avondje lasergamen! Dat is ’s avonds van half acht tot tien uur. Je moet je even opgeven bij Kathelyn: kspanjers@schoudermantel.nl. De entree is 3 euro, consumptiemunten 50 cent. Voor iedereen van 10 t./m 12 jaar.

Doelpuntenfestijn bij Sporting Almere 1 - AURORA 1

Zondagmiddag speelde AURORA, in haar nieuwe uittenues van shirtsponsor Jos Mulder Carrosserie, uit tegen Sporting Almere een doelpuntrijke wedstrijd. Voor rust had AURORA het betere van het spel en kwam het voor rust op een 0-4 voorsprong.

Celeritas stelt met strafworp zege veilig

De mannen van Celeritas hebben zich ten doel gesteld om minimaal in de top-3 te eindigen, dan moest er zondag in Den Haag wel gewonnen van hun naaste belagers, de reserves van Hercules.

tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 22 februari vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Voor info: www.seniorenbunnik.nl of tel. 0618550150

Yakult start to run cursus hardlopen bij Loopgroep Bunnik

Op woensdag 17 April om 20:00 uur start Loopgroep Bunnik weer met een Yakult start to run cursus hardlopen voor beginners vanaf de parkeerplaats bij theehuis Rhijnauwen.

Aanmelden kan via de website van Start to Run ( https://www.yakultstarttorun.nl/ )

Succesvol danexamen Kyusho Jitsu

Op woensdag 6 februari heeft Willem Enoch het danexamen Kyusho Jitsu afgelegd. Dit examen werd afgenomen door de technische commissie van de Dim Mak Europe. Het examen begon met een pittig theorie gedeelte waarin alle theorie van de afgelopen graden en het huidige examen werd gevraagd.

Taekwondo examens EMA

Bij Enoch Martial Arts zijn onlangs de Taekwondo examens gehouden. Verdeeld over 2 dagen en 2 locaties hebben 8 leerlingen examen gedaan.

Celeritas overtuigend naar de overwinning

De mannen van Celeritas hebben in sporthal De Tol op overtuigende wijze gewonnen van het Haagse SOS/Kwiek.    Vanaf het beginsignaal waren het de Bunnikse mannen die de boventoon voerden. Voordat er 10  inuten gespeeld waren ging Celeritas al met 6-2 aan de leiding.

Pagina's