Sport lezersnieuws

Keepersdag bij VV BZS Beusichem

Zondag 13 januari 2019 organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg in samenwerking met VV BZS een Goalkeeping Challenge voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Bunnik en omgeving.

Zaalvoetbal 10-14 jaar

Zaalvoetbalmiddag voor jongeren van 10-14 jaar. Je kunt je aanmelden via htouh@schoudermantel.nl of app naar 06 – 55 362 113. Neem gerust vrienden en vriendinnen mee! Deelname kost 1 euro p.p.

Zaalvoetbal jongeren 14-18 jaar

In de Kerstvakantie organiseren we weer een zaalvoetbalmiddag! Het is op 27 december van twee tot vier uur in Sporthal De Lindenhof in Odijk en staat open voor jongens en meiden van 14-18 jaar. Je moet je vooraf even opgeven via Hassan Touh, tel/app 06-55362113 of htouh@schoudermantel.nl.

Snertloop Loopgroep Bunnik

Sportief begin van het nieuwe jaar; Snertloop op zondag 6 januari 2019 bij Loopgroep Bunnik.

Celeritas handbalcompetitie

Celeritas sluit de eerste helft van de competitie af tegen Gemini uit Zoetermeer. Voor deze wedstrijd spelen de dames tegen BDC uit Soest

Celeritas met winst terug uit Zeeland

De mannen van Celeritas moesten zondag aantreden in het Zeeuwse Heinekenszand tegen het plaatselijke Orion, een verre trip voor de Bunnikers. Deze wedstrijd zou voor Celeritas een simpele zaak moeten gaan worden gezien de stand op de ranglijst, Orion staat onderaan met maar twee punten.

Drie keer is scheepsrecht bij SV Odijk Voetbal

Afgelopen week kon er al gevierd worden dat het team JO19.1 kampioen is geworden in de Najaarscompetitie, deze week is het weer feest met nog twee huldigingen!

Tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 14 dember vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Voor info: www.seniorenbunnik.nl of tel. 0618550150

Onderzoek naar Bunnik vanuit de Hogeschool Utrecht

Wij zijn Sanne, Maxime, Dominique, Iris en Vera. Wij zijn vijf studenten van de Hogeschool Utrecht en studeren Communicatie en Multimedia Design. Op dit moment doen wij een onderzoek in samenwerking met de gemeente Bunnik, binnen het project ‘Gelukkig & Vitaal’.

Het vergeten kind

Voor het derde jaar heeft de handwerkgroep Wolstreet dekens, sokken, sloffen, mutsen en  sjaals afgegeven aan een tehuis voo kinderen in Zeist.

Pagina's