Sport lezersnieuws

BRIDGEN met SWO Odijk

Altijd leuk om een ochtend gezellig te bridgen. U kunt komen als paar maar ook alleen. Het is geen competitie. We starten vanaf dinsdag 4 september om 9.30. Kosten ? 55,00 per seizoen. Van september tot juni. Aanmelden bij Annie Peek 030-6567287 Of Tonny de Jong 030-6571019

koersbalclub odijk

Op vrijdag 7 september gaan de ballen weer rollen over de lange groene matten.

Ze rollen niet rechtuit, maar maken een bocht, een koers: dat is de moeilijkheid.

Iedereen kan meedoen; uit Bunnik Werkhoven en Odijk, jongere en oudere, met een stok of een rollator kan het ook.

gym in werkhoven

Ze komen uit Odijk, Wijk bij Duurstede en Werkhoven: dames en heren, jongere en oudere, voor rustige maar alle spieren aansprekende gym op de donderdagavond van 21 tot 22 uur onder de inspirerende leiding van Jan van Veenendaal, al 30 jaar het vertrouwde gezicht.

Je voornaam op je startnummer van Bunniks Mooiste?

Je hebt de spandoeken misschien al zien hangen in Bunnik? Bunniks Mooiste komt steeds dichterbij!. Voor je het weet, is het 1 september. Schrijf je nu dus snel in voor dit supergezellige hardloopevenement.

Dirk Nederlands Kampioen in warm Maastricht

Zondag werd tijdens de Ironman Maastricht gestreden om de Nederlandse titels over de lange afstand. Dirk was gebrand om voor de 6e keer de titel te pakken.

Huiskamer van Odijk: 50 KM Fietstocht

Op donderdag 16 augustus kunt u, onder leiding van twee gepassioneerde fietsers, meerijden met de 50 KM fietstocht. Start- en eindpunt is het Dorpshuis in Odijk. Uiterlijk 09.30 u aanwezig zijn, de tocht zal tot ongeveer 16.30 u duren.

100e Editie Sphaerinda Tennis Open 2018 (video)

Vandaag, maandag 30 juli 2018, zijn de wedstrijden gestart op het tennistoernooi Sphaerinda Open 2018 - NRT** te Bunnik. De organisatie is in handen van de Utrechtse Studenten Sport Vereniging Sphaerinda. 

Even een tussenstand - nog 5 weken te gaan tot 1 september

Met nog 5 weken tot 1 september hier even een tussenstand:

Inschrijven ‘RMA Verecos Niënhof Open’kan nog tot vrijdag 20 juli (Open tennistoernooi van BLTC De Niënhof)

BUNNIK – Nog ruim anderhalve week en dan start Bunniks jaarlijkse hoogtepunt op tennisgebied, het RMA Verecos Niënhof Open. Het open toernooi van BLTC De Niënhof vindt plaats van zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus op sportpark Tolhuislaan te Bunnik.

Schrijf je in voor Bunniks Mooiste!

Het lijkt nog ver weg, maar na de vakantie is het zomaar 1 september! Tijd voor het jaarlijkse supergezellige hardloopevenement voor jong en oud: Bunniks Mooiste.

Pagina's