Lokaal lezersnieuws

Robijnen organist in Werkhoven

Op 1 februari a.s. is het 40 jaar geleden dat René Verwer de vaste koorleider/organist werd van wat destijds nog de parochie van OLV ten Hemelopneming in Werkhoven heette.

Nieuwe voorzitter GroenLinks BunnikRijk Roor uit Odijk is tijdens de ledenvergadering op 19 januari gekozen als de nieuwe voorzitter

De nieuwe voorzitter Rijk Roor (“60+-er”) is ooit begonnen als verpleegkundige en later vele jaren actief geweest als zorgmanager in diverse ziekenhuizen, waaronder het UMC Utrecht. Op dit moment heeft hij een adviespraktijk voor de zorg en is hij actief als kunstschilder.

Weerbaarheidstraining jongeren

Vanaf 13 februari 2019 organiseert Jongerenwerk De Schoudermantel een weerbaarheidscursus voor jongeren van 10-13 jaar.

Bunnik over Bunnik: vanuit creativiteit je ervaringen delen met de plek die ons bindt.

Dit jaar vindt voor de vijfde keer de (beeld)verhalenwedstrijd Bunnik over Bunnik plaats. De verhalen zijn ingeleverd, de jury buigt zich over de top 3, en we maken ons op voor de finale: verhalenfestival Bunnik over Bunnik.

Zonnebloem 70 jaar bezoekwerk

PERSBERICHT | 11 januari 2019

 

 

 

Zonnebloem start 70-jarig jubileum met Week van het Bezoekwerk

Zonnebloem afdeling Bunnik  organiseert tussen 17 en 25 januari extra veel huisbezoeken

Kom naar de open dag van het leercentrum SeniorWeb Idea BunnikVrijwilligers helpen u met uw tablet, smartphone of computer

Wilt u ook meer kunnen doen met uw smartphone, tablet of computer? Zoals WhatsApp gebruiken, foto’s bewerken, uw apparaat beveiligen en onderhouden, apps op uw tablet gebruiken of leren omgaan met de OV-chipkaart? Kom langs en ontdek wat SeniorWeb Idea voor u kan betekenen!

Digitale kaartverkoop Toneelclub BeZeT uit Werkhoven

Toneelclub BeZeT uit Werkhoven speelt op donderdag 24 en vrijdag 25 januari middagvoorstellingen voor 50+. (€ 7.50 pp) Op vrijdagavond 25 (aanvang 20:00 uur - € 10,= pp) en zaterdagavond 26 (aanvang 19:30 uur - € 12,50 pp) spelen we voor iedereen. (Tot 12 jaar € 3,50)

BEWAAR ME!

Nieuwjaarsreceptie ZOM

Nieuwjaars receptie in de witte huisjes in Bunnik op 6 januari.

Van de raad van kerken in samen weking met de ZOM.

Nieuwjaars receptie Brandweer Bunnik.OpO

Op 5 januari 2019 was de nieuwjaars receptie bij de brandweer Bunnik.De burgemeester was aanwezig voor het uitrijken van oorkondes en diploma's.

Henk van Dam benoemt tot erelid Constantia

Muziekvereniging Constantia trapte zondag 6 januari jl. het nieuwe jaar traditioneel af met het Nieuwjaars Concert. In aanwezigheid van burgemeeester Van Bennekom werd nog even kort terug geblikt op het jubileumjaar van de vereniging wat nu achter ons licht.

Pagina's