Lokaal lezersnieuws

Jeugddienst: Get lost!

Get lost! Dat kan van alles betekenen. Ga dwalen, ga op avontuur! Ga weg van de gebaande wegen! Of het betekent: Hoepel op, zoek het zelf maar uit, ik wil niets hiermee (of met jou) te maken hebben. Get lost. Je kunt je verliezen in heel veel dingen, negatief en positief.

Klaar om naar de Wobbelbeurs te gaan?

Nog twee nachtjes slapen en dan gaan we weer los.....! Zaterdag 23 maart aanstaande vindt er weer een Wobbelbeurs plaats. Kom jij ook?

Maak van uw tuin een groene oase voor mens en dier

Een groene omgeving biedt zoveel meer dan een versteende omgeving. U kunt zelf een begin maken met de eigen tuin of het balkon. Maar hoe doe je dat? IVN gaat u daarbij helpen!

Amivedi week 11

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Uitnodiging deelname sobere maaltijd!

De 40-dagentijd  (periode na het feestgedruis van carnaval tot aan Pasen) is van oudsher een periode, waarin inkeer en bezinning centraal mogen staan.

Voorkom een burenruzie met Buurtbemiddeling

Voorkom een burenruzie met Buurtbemiddeling

Neem je moeder mee naar de Bibliotheek!

De Boekenweek is van 23 maart tot en met 31 maart en heeft als thema De moeder, de vrouw.

Koningsdag Odijk 2019 gaat door!

Gelukkig heeft de Oranjecommissie een paar nieuwe leden erbij gekregen en daarmee kunnen wij voor dit jaar ook weer een gezellige Koningsdag organiseren. 

Maar we zoeken nog nieuwe leden om de huidige taken beter te kunnen verdelen. Nu is er nog teveel werk voor te weinig mensen. 

(honing) bijen maart 2019 (Odijk)

Als vervolg op:
https://bunniksnieuws.nl/deel-je-nieuws-artikel/honing-bijen-februari-2019-odijk-550695

Geslaagd en afwisselend concert van Drumfanfare Victoria

Afgelopen zondag, 10 maart was het jaarlijkse concert van Drumfanfare Victoria in het Postillion Hotel in Bunnik. Dit jaar in samenwerking met Muziekgezelschap Coda uit Amersfoort en Blaaskapel BlaasVaak. 

Pagina's