Lokaal lezersnieuws

Zomeractiviteiten in De Schoudermantel

In juli en augustus organiseert Jongerenwerk De Schoudermantel verschillende leuke activiteiten voor iedereen vanaf 10 jaar!

Brutale fietsruil

Een onbekend persoon, met krullen en een zwart t-shirt heeft op brutale wijze zijn oude barrel omgeruild voor een nieuwe fiets.

Zomers gesprek in de bibliotheek

Bij de wekelijkse lunchontmoeting Gast aan Tafel vertelde Elvis Nicastia over zijn geboorteland Curaçao en zijn boek “toeval der dimensies”. Nicastia: “Mijn voorliefde voor de mens en zijn gedraging heeft er voor gezorgd dat ik een boek over toeval ben gaan schrijven“.

Succesvolk zomerfeest basisschool "De Vonk"

Afgelopen vrijdag had basisschool de Vonk in Odijk een zomerfeest voor alle ouders, kinderen en leerkrachten!

Iedereen had een lekker hapje meegenomen voor de grote picknick op het plein, wat uitliep op een heus picknick buffet!

Amivedi week 25

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

Vroeg komt terug!

Op 12 mei werd het restaurant van Vroeg getroffen door een brand. Onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat kortsluiting hiervan de oorzaak was. Dit gaf zoveel schade, dat de boerderij in Bunnik de komende maanden gesloten blijft.

Agenda Zomerschool Gemeente Bunnik week 27 2019

 

Agenda zomerschool Werkhoven, Bunnik, Odijk  van 1 juli tot en met 8 juli 2018

Maandag 1 juli Bewegen op muziek. Irenezaal Bunnik van 09.00 uur tot 10.00 uur. Kosten €5,50.Aanmelden is niet nodig. Informatie Gea Slof, 06 – 47514393.

Naam nieuwe woonzorglocatie Bunnik wordt ‘De Weijer’

Locoburgemeester Erika Spil heeft op 18 juni de nieuwe naam onthuld voor de woonzorglocatie aan de Laan van Broekhuijzen in Bunnik. Het gebouw van LEKSTEDEwonen, dat voor de zomer van 2020 zijn deuren opent voor mensen met dementie en ouderen met een zorgvraag, krijgt de naam De Weijer.

Kwaliteitsverpleegkundigen behalen certificaat

Deze groep verpleegkundigen van onder andere Bunninchem, heeft inmiddels hun certificaat behaald voor de scholing tot 'kwaliteitsverpleegkundige in het verpleeghuis'. De opgedane kennis nemen zij nu mee naar de werkvloer om zo samen met de collega’s te werken aan de kwaliteit van zorg voor onze b

Kersenboomgaard

Bewoners van Bunninchem en bezoekers van het Ontmoetingscentrum Bunnik hebben genoten van het bezoek aan de kersenboomgaard. 

Pagina's