Deel je nieuws

Carnaval barst los in Ojik!

De Rijnpinters uit Ojik hebben weer een volle carnavalsagenda in het weekend van donderdag 28 februari tot en met dinsdag 5 maart. In het aankomend carnavalsweekend worden er voor allen leeftijdscategorieën gezellige carnavalsactiviteiten georganiseerd.

Digicafé/soos SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert iedere dinsdagochtend van 10-11.30 uur het internetcafé/soos in de bibliotheek te Bunnik waar men gratis deskundig advies over smartphone, tablet of laptop kan krijgen. Voor koffie of thee wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 1 maart vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Voor info: www.seniorenbunnik.nl of tel. 0618550150

Eenzaamheid en Ouderen

Pensioen, voor sommigen een droom die uitkomt, voor anderen het grootste schrikbeeld.
Voor de één: niets meer moeten, lekker niksen, uitslapen, genieten van je vrijheid, geen reorganisaties en protocollen meer. Verlost van alsmaar veranderende managementvisies.

Woensdagmiddagcafé Schoudermantel

In maart 2019 zijn er weer leuke activiteiten in het woensdagmiddagcafé van Jongerenwerk De Schoudermantel (voor iedereen vanaf 10 jaar). Op 6 maart gaan we karaoke doen! Op 13 maart is de activiteit buiten spelen, op 20 maart gaan we dansen en op 27 maart doen we Jachtseizoen.

Lasergamen

Op vrijdag 22 maart organiseert Jongerenwerk De Schoudermantel een avondje lasergamen! Dat is ’s avonds van half acht tot tien uur. Je moet je even opgeven bij Kathelyn: kspanjers@schoudermantel.nl. De entree is 3 euro, consumptiemunten 50 cent. Voor iedereen van 10 t./m 12 jaar.

50ste Carnavalskrant CV de Leutkikkers

De jubilerende carnavalsvereniging de Leutkikkers presenteerde op zaterdag 16 februari 2019 haar 50e editie van de carnavalskrant “de Leuteroar” in Kikkerloo ( Bunnik ) De publiciteitscommissie van de Leutkikkers heeft weer een puik stukje werk afgeleverd.

Doelpuntenfestijn bij Sporting Almere 1 - AURORA 1

Zondagmiddag speelde AURORA, in haar nieuwe uittenues van shirtsponsor Jos Mulder Carrosserie, uit tegen Sporting Almere een doelpuntrijke wedstrijd. Voor rust had AURORA het betere van het spel en kwam het voor rust op een 0-4 voorsprong.

Celeritas stelt met strafworp zege veilig

De mannen van Celeritas hebben zich ten doel gesteld om minimaal in de top-3 te eindigen, dan moest er zondag in Den Haag wel gewonnen van hun naaste belagers, de reserves van Hercules.

Gemengd Koor St. Caecilia organiseert vocale concertserie

Het gemengd koor St. Caecilia, verbonden aan de katholieke kerk in Werkhoven, bestaat dit jaar 50 jaar. Om dit heuglijke feit te vieren heeft het koor een vocale concertserie georganiseerd. Drie concerten met verschillende koorensembles en bijzondere muziekstukken. 

Pagina's