Deel je nieuws

De Eettafel van Odijk

Op vrijdag 1 november kunt u weer aanschuiven bij de Eettafel van Odijk! Voor € 10,- krijgt u een heerlijk 3-gangenmenu met koffie na geserveerd. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom en om 18.00 uur gaan we aan tafel.

Het Digi Café van Odijk.

Kom met uw problemen over digitale zaken naar het Digi Café van Odijk.

'The Bookshop'

Filmhuis Odijk vertoont op 01-11-2019 : ‘The Bookshop’.

‘Als we een verhaal lezen dan leven we ons in’, is de openingszin van de Nostalgische boekverfilming ‘The Bookshop’.

Filmhuis Odijk vertoont 'The Bookshop'

Het filmhuis Odijk vertoont op 01-11-2019: 'The Bookshop'. Een jonge weduwe besluit het leven weer op te pakken door een boekwinkel te openen in een klein Engels kustplaatsje. Haar beslissing doet echter meer stof opwaaien dan verwacht.

De Zonnebloem viert 70ste verjaardag.

Op donderdag 31 oktober a.s. zijn meer dan 550 (!) deelnemers en vrijwil­ligers van verschillende afdelingen van de Zonnebloem uit de regio Rijn & Heuvel (Kromme Rijngebied en Utrechtse Heuvelrug) te gast in theater De Flint te Amersfoort.

Bibliotheek viert feest

Een lees-muziekfeest voor de allerkleinsten om het (voor)lezen te bevorderen en te genieten van boeken.

Wicked Walk

Jongerenwerk De Schoudermantel organiseert de jaarlijkse wicked walk, een spooktocht door Odijk voor jongeren vanaf 10 jaar. Opgeven bij Kathelyn Spanjers: kspanjers@schoudermantel.nl of app 06 – 46 662 716. We zoeken ook nog vrijwilligers die de spooktocht helpen vormgeven.

Zeevissen voor jongeren

Jongerenwerk De Schoudermantel organiseert een dagje zeevissen vanaf de pier in Wijk aan Zee voor jongeren! Verzamelen om 10.00 uur bij De Schoudermantel, uiterlijk 18.00 uur terug. Kosten 4,50 inclusief vervoer en lunch.

Tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 25 oktober vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Informatie:www.seniorenbunnik.nl of 0618550150

Digi café/soos SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert iedere dinsdagochtend van 10-11.30 uur het internetcafé/soos in de bibliotheek te Bunnik waar men gratis deskundig advies over smartphone,tablet of laptop kan krijgen. Voor koffie of thee wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Pagina's