Lezersnieuws

Bunnik over Bunnik; de workshops komen er weer aan!

Wat valt jou op aan het dorp waar je woont? Wat vind je zo mooi aan Odijk, of interessant aan Bunnik? Wat is je lievelingsplek in Werkhoven? Welke persoon uit Bunnik zal je nooit vergeten? Wat voor herinnering aan Werkhoven blijft je altijd bij?

Herkent u de signalen van dementie en weet u hoe u iemand met dementie kunt helpen?

De gemeente Bunnik organiseert in samenwerking met 'samen dementie vriendelijk' op dinsdag 13 november van 20.00 uur tm 21:30 uur de gratis training 'goed omgaan met dementie'. Locatie is bibliotheek Idea Bunnik.

Geen vraag te gek voor het Digitaal Café

Hoe zet ik mijn iPad uit? Waar kan ik treintijden vinden? Waarom draait het scherm van mijn iPad niet? Waarom opent mijn camera altijd op mijn gezicht? Hoe stel ik Wi-Fi in op mijn laptop? Hoe zet ik foto’s op mijn pc? Hoe verander ik mijn beltoon?

 

Bunnik VR2 haalt uit bij Voorwaarts 1-9

Wedstrijdverslag Voorwaarts VR1 – Bunnik VR2

Rosina Fabius opent het nieuwe seizoen 2018-2019 van Kromme Rijn Concerten

Vorige maand won ‘onze’ Rosina Fabius de oratoriumprijs van het Internationale Vocalisten Concours in Den Bosch. De sopraan nam het daarbij op tegen maar liefst 400 deelnemers aan voorselecties die over de hele wereld werden gehouden.

Collectanten gezocht

Altijd aandacht voor Alzheimer

Winst voor sterk spelend Celeritas

In de hanbalderby Celeritas tegen het Utrechts HMS/Achilles hebben de mannen van Celeritas in sporthal De Tol hun ware gezicht laten zien. Na de off day van vorige week stond er nu een team dat met volle inzet heeft gestreden en ook staaltjes van goed handbal lieten zien.

Het grote And’re Rieu Theaterconcert in 4 dagen uitverkocht

Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven viert dit jaar haar 110 jarig bestaan. Het grote And’re Rieu Theaterconcert op zaterdagavond 3 november a.s. is de climax van de jubileumviering.

Kinderboekenweek op de Camminghaschool

Wat zijn je dromen, en hoe maak je ze waar? Dinsdag 9 oktober kwam de in Bunnik geboren schrijfster Charlotte Doornhein naar de Camminghaschool. De leerlingen van de bovenbouw kregen een inkijkje in hoe dat nou eigenlijk gaat, een boek schrijven.

Gezondheidscursus UMC Utrecht

Woensdag 31 oktober begint er weer een nieuwe reeks van de gezondheidscursus van het UMC Utrecht met als onderwerp: kanker. Deze achtste reeks van de cursus zal plaatsvinden in oktober en november 2018.

Pagina's