Deel je nieuws

Sjoelen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u sjoelen op donderdag 6 februari van 14.00-16.30 bij de Grondslag, Kampweg 50 te Bunnik. Informatie:www.seniorenbunnik.nl of 0618550150

Zingen met SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert een Sing-In in De Witte Huisjes te Bunnik op dinsdag 4 februari van 10-11.45 uur. Informatie:www.seniorenbunnik.nl of 0618550150

Digi café/soos SAB

Senioren Activiteiten Bunnik organiseert iedere dinsdagochtend van 10-11.30 uur het internetcafé/soos in de bibliotheek te Bunnik waar men gratis deskundig advies over smartphone, tablet of laptop kan krijgen. Voor koffie of thee wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 31 januari vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Informatie:www.seniorenbunnik.nl of 0618550150

Koffieconcert Wouter Harbers: Romantische Serenades

Niets valt mooier uit te drukken in muziek dan de liefde. Stelt u zich een gitarist voor, die zachtjes tokkelend begint te spelen en daarna een intieme serenade inzet.

Kunt u een financieel steuntje in de rug gebruiken?

Heeft u het financieel niet breed of leeft u zelfs in armoede? Of kent u zo’n iemand? Lees dan verder. Want misschien kunnen wij iets voor u betekenen.

Eerste Hapkido examens bij Enoch Martial Arts

Onlangs waren in Bunnik bij Enoch Martial Arts de allereerste Hapkido clubexamens. Sinds september 2019 is EMA begonnen met het geven van Hapkidolessen en nu was het tijd voor de examens. Een zestal leerlingen deden examen voor de volgende graad.

Zonnebloem Odijk heft het glas op 2020

Vrijdagmorgen 17 janauri hield de Zonnebloem Odijk haar eerste koffieochtend van 2020. Dit in aanwezigheid van burgemeester Ruud van Bennekom. Voorzitter Bert Staal blikte in zijn nieuwjaarsrede kort terug op het zeer succesvolle jaar 2019.

Winst voor matig spelend Celeritas

In sporthal De Tol kregen de mannen van Celeritas een van de reserve teams van het Rijswijkse Hercules op bezoek, de uitwedstrijd in Rijswijk eindigde in een gelijkspel. Voor Celeritas is winst in deze wedstrijd van belang om te zorgen niet in de degradatiezone terecht te komen.

Odijks Openingsconcert: een kleine openbaring

Zaterdagmiddag 18 januari vond het eerste concert plaats in de reeks ter gelegenheid van het 200-jarige Witte Kerkje in Odijk. Het klassiek Gitaarduo Cordial, Cees Sax en Erik Ypema, bracht een aantrekkelijk programma ten gehore.

Pagina's