Lezersnieuws

BRIDGEN met SWO Odijk

Altijd leuk om een ochtend gezellig te bridgen. U kunt komen als paar maar ook alleen. Het is geen competitie. We starten vanaf dinsdag 4 september om 9.30. Kosten ? 55,00 per seizoen. Van september tot juni. Aanmelden bij Annie Peek 030-6567287 Of Tonny de Jong 030-6571019

Haal de wereld in huis - Word gastgezin voor een buitenlandse scholier

In september is het weer zo ver: jongeren vanuit de hele wereld komen naar Nederland met AFS, een non-profit organisatie die interculturele uitwisselingen voor jongeren verzorgt.

Schoudermantel zoekt stagiaires

Jongerenwerk De Schoudermantel in de gemeente Bunnik zoekt stagiaires Social Work voor het schooljaar 2018/2019. Als je een HBO-opleiding doet (SPH, CMV of MWD) ben je welkom om te solliciteren. Ook zijn we een Erkend Leerbedrijf voor MBO SCW-4 opleidingen.

Orgelman verrast Bunninchem

BUNNIK Op 7 aug kwam de orgelman met zijn draaiorgel langs bij Bunninchem. Er klonken prachtige oude Hollandse liedjes.

koersbalclub odijk

Op vrijdag 7 september gaan de ballen weer rollen over de lange groene matten.

Ze rollen niet rechtuit, maar maken een bocht, een koers: dat is de moeilijkheid.

Iedereen kan meedoen; uit Bunnik Werkhoven en Odijk, jongere en oudere, met een stok of een rollator kan het ook.

gym in werkhoven

Ze komen uit Odijk, Wijk bij Duurstede en Werkhoven: dames en heren, jongere en oudere, voor rustige maar alle spieren aansprekende gym op de donderdagavond van 21 tot 22 uur onder de inspirerende leiding van Jan van Veenendaal, al 30 jaar het vertrouwde gezicht.

Je voornaam op je startnummer van Bunniks Mooiste?

Je hebt de spandoeken misschien al zien hangen in Bunnik? Bunniks Mooiste komt steeds dichterbij!. Voor je het weet, is het 1 september. Schrijf je nu dus snel in voor dit supergezellige hardloopevenement.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Dirk Nederlands Kampioen in warm Maastricht

Zondag werd tijdens de Ironman Maastricht gestreden om de Nederlandse titels over de lange afstand. Dirk was gebrand om voor de 6e keer de titel te pakken.

Huiskamer van Odijk: 50 KM Fietstocht

Op donderdag 16 augustus kunt u, onder leiding van twee gepassioneerde fietsers, meerijden met de 50 KM fietstocht. Start- en eindpunt is het Dorpshuis in Odijk. Uiterlijk 09.30 u aanwezig zijn, de tocht zal tot ongeveer 16.30 u duren.

Pagina's