Deel je nieuws

Fietstochten vanuit Bunnik

De fietstochten van SAB worden vanaf mei weer georganiseerd op de 2e (korte tocht) en 4e (lange tocht) dinsdag van de maand. Opgeven is niet nodig, deelname is gratis. U betaalt uw eigen consumptie en bij lange tochten neemt u ook uw eigen lunch mee. De start is bij de Barbarakerk om 9.30 uur.

BUNNIKS MOOISTE

Bunniks Mooiste 2019

Tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 26 april vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Informatie en aanmelden: www.seniorenbunnik.nl of 0618550150

Beestachtige Theaterworkshop in mei

9 & 23 mei geven wij een beestachtige theaterworkshop. Verbeelding kent geen grenzen: al eens een Blauwbilgorgel gespeeld? Meedoen? stuur een mail naar info@boinktheater.nl Lokatie: BO!NK Theaterschool, Tolhuislaan 3a in Bunnik Docent: Levien Reedijk. Groep 6-8 jaar: 15:30-17:00

Utrechtse sloepenrace, gestart in Bunnik

Zaterdag 13 april jl. startte de Utrechtse sloepenrace in Bunnik vanaf de Kromme Rijn ter hoogte van Theehuis Rhijnauwen.

Pont van het Landschap gaat weer varen

MEI VAARTEN VOL AFWISSELING

KINDERVAARTEN Op 1 en 29 mei gaan de eerste 2 kindervaarten van start. Tijdens de tocht worden waterdiertjes gevangen en bekeken.

Muzikale ontmoeting in Werkhoven

Een geslaagd passieconcert op 13 april in de RK-kerk van Werkhoven met een gezamenlijk optreden van het St. Caeciliakoor Werkhoven en het Voorburgs Vocaal Ensemble heeft een mooi bedrag opgeleverd voor de restauratie van het kerkdak. Het 3de en laatste concert uit de concertserie is op 19 mei.

Amivedi week 15

FC Utrecht organiseert bingo in Ontmoetingscentrum Bunnik

Oud FC Utrecht speler Koos van Tamelen heeft samen met drie Old Stars van FC Utrecht gezorgd voor een feestelijke bingo bij Ontmoetingscentrum Bunnik. De bezoekers speelden diverse spannende rondes en wonnen mooie prijzen van FC Utrecht.

Pagina's