Deel je nieuws

Kerstbingo bij voetbalvereniging Bunnik'73

Vrijdag 13 december is wederom de jaarlijks terugkerende kerstbingo bij Voetbalvereniging Bunnik ’73. Er zijn daarom weer extra mooie prijzen te winnen. De kantine is volledig in kerstsfeer met echte kerstboom, kerststal en overige fraaie versieringen.

Winterbomenwandeling met IVN

Zeist - De kerstdagen staan voor de deur, maar gaat u eerst nog even lekker mee naar buiten met IVN? Op zondagmiddag 22 december gaan we de naaldbomen eens goed bekijken. Namen als den, spar en zilverspar kent u vast, maar kunt u deze bomen ook uit elkaar houden?

Veel muziek op de kerstmarkt in Werkhoven

Kom naar de gezellige kerstmarkt op zaterdag 14 december in en om de rk kerk in Werkhoven. Van 12:00 tot 18:00 uur kunt u helemaal in kerstsfeer komen. De opbrengsten zijn voor het het restautatieproject ’t Dak van Werkhoven.

Lessons & Carols in Bunnik

Lessons & Carols in Bunnik en Werkhoven

Eten met Dorpsgenoten Odijk

Samen eten voor alleen gaanden in Odijk.Voor € 5,-krijgt u een drie-gangen maaltijd.Aanmelden woe 11 dec tussen 17u–18u tel 0306562089.

Eten met Dorpsgenoten in Odijk

Maandag 16 december a.s. wordt weer Eten met Dorpsgenoten Odijk in de Meenthoek bij het Witte Kerkje georganiseerd. Vindt u het fijn om samen te komen met anderen die ook regelmatig alleen eten, komt u dan naar De Meenthoek bij het Witte Kerkje. Voor € 5,- krijgt u een drie-gangen maaltijd.

Bunnik-Aankondiging van onze Zondagse Ontm

Kerst bij de ZOM De Zondagse Ontmoetings Middag in december zal plaatsvinden op Zondag 15 december a.s. We starten dan om 15 uur met koffie en thee in de Witte Huisjes, waarna we met elkaar naar de Dorpskerk gaan. Daar begint om 16 uur een optreden van het koor Grenzeloos, dat in het teken zal

Gym in Werkhoven.

Het gymmen gaat  op 9 januari natuurlijk verder, 

Op de donderdagen zijn de 20 leden -dames en heren, jonger en ouder- aan het sporten in de gymzaal van het Kwartier te Werkhoven van 21 tot 22 uur.

Jan  van Veenendaal laat ons weer rekken en strekken.

koersbal

Koersballen in Odijk

in het dorpshuis 

op de vrijdagen van 13.15 tot 16.00 uur.

Ook in januari gaat de club verder.

Deze bestaat al meer dan 30 jaar.

De 20 deelnemers zijn 60-plus, wat jonger, wat ouder.

Tafeltennissen met SAB

Met Senioren Activiteiten Bunnik kunt u op vrijdag 13 december vanaf 15.30 uur tafeltennissen in de Lindenhof, Rijneiland 6 te Odijk. Informatie:www.seniorenbunnik.nl of 0618550150

Pagina's