Deel je nieuws

Kinderboeken uit de vorige eeuw

Gast aan tafel met Loes Teunissen

Kinderboeken uit de vorige eeuw

Op woensdag 4 september is Loes Teunissen Gast aan Tafel in Bibliotheek Idea Bunnik. Ze vertelt over haar boek “Kinderboeken in de vorige eeuw”. Neem je favoriete jeugdboek mee en schuif ook aan. Tijd: 12.00 tot 13.00 uur. Toegang gratis, aanmelden niet nodig.

Kinderkleding Jippiebeurs 14 september

Op zaterdag 14 september vindt de najaars- en wintereditie van de Jippiebeurs plaats, de betere kinderkledingbeurs. De Boskapel in Zeist is dan gevuld met de mooiste merkkleding voor kinderen, in de maten 74 t/m 176. Er is heel veel aanbod, zowel nieuw (outlet) als zo goed als nieuw.

grensrechter gezocht

SV Odijk is een bruisende vereniging die afgelopen seizoen net niet gepromoveerd is. Komend jaar zijn zijn er veel derby's te beleven. De eerste is op 7 september tegen SVF. Alleen is de grensrechter van het eerste elftal gestopt omdat hij zich verder wil ontwikkelen als trainer.

WOP: Watertoren OPEN PODIUM

Op Vrijdag 13 september as bent u weer van harte welkom om te komen meespelen, zingen, dansen of gewoon lekker luisteren bij ons OPEN Podium in de Watertoren Van Werkhoven

Amivedi week 33

Amivedi Wijk bij Duurstede/Houten  Tel: 088-0064678

ZomerKookCafé

Voor alle middelbare scholieren die een diepvriespizza kunnen bakken en voor alle aanstaande studenten die binnenkort elke dag zelf gezond moeten koken, organiseert bibliotheek Idea samen met Huiswerkinstituut Bunnik een Zomer Kook Café.

Bunniks Mooiste

Het leukste hardloopevenement van Bunnik vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 september.Voor wie dat nog niet gedaan heeft; je kunt je tot 1 september inschrijven via de website. Wil je ook je voornaam op het startnummer,dan moet je je uiterlijk 25 augustus inschrijven.

Eten met Dorpsgenoten Odijk

Maandag 26 augustus a.s. wordt weer Eten met Dorpsgenoten Odijk in de Meenthoek bij het Witte Kerkje georganiseerd. Vindt u het fijn om samen te komen met anderen die ook regelmatig alleen eten, komt u dan naar De Meenthoek bij het Witte Kerkje. Voor € 5,- krijgt u een drie-gangen maaltijd.

25 km. fietstocht rond Odijk.

Een mooie fietstocht met de Huiskamer van Odijk op donderdag 5 september. Onderweg wordt er gepauzeerd en is er ook de mogelijkheid om accu’s op te laden. Gewone fietsen en e-bikes kunnen mee doen. Hierbij is de snelheid van de gewone fietsen bepalend.

Pagina's