Lezersnieuws

Keepersdag bij VV BZS Beusichem

Zondag 13 januari 2019 organiseert Keepersschool PEAK Elite Culemborg in samenwerking met VV BZS een Goalkeeping Challenge voor alle keep(st)ers tussen de 8 en 18 jaar uit Bunnik en omgeving.

December 2018, overpeinzingen over Roemeense Lucica

December is de maand van feesten. We trekken ons terug in de warme familiekring, geven cadeaus, gaan lekker eten en kijken terug en vooruit.

 

Burgemeester feliciteert de 102-jarige mevrouw Kroezen met haar verjaardag

Bewoners van Bunninchem, woonzorgcentrum van QuaRijn, kwamen samen om de verjaardag te vieren van mevrouw Kroezen. Mevrouw Kroezen is maar liefst 102 jaar oud geworden! Dit hoogtepunt moest natuurlijk gevierd worden met gebak en koffie. De zoon van mevrouw Kroezen kwam ook op bezoek.

Zaalvoetbal 10-14 jaar

Zaalvoetbalmiddag voor jongeren van 10-14 jaar. Je kunt je aanmelden via htouh@schoudermantel.nl of app naar 06 – 55 362 113. Neem gerust vrienden en vriendinnen mee! Deelname kost 1 euro p.p.

Zaalvoetbal jongeren 14-18 jaar

In de Kerstvakantie organiseren we weer een zaalvoetbalmiddag! Het is op 27 december van twee tot vier uur in Sporthal De Lindenhof in Odijk en staat open voor jongens en meiden van 14-18 jaar. Je moet je vooraf even opgeven via Hassan Touh, tel/app 06-55362113 of htouh@schoudermantel.nl.

Snertloop Loopgroep Bunnik

Sportief begin van het nieuwe jaar; Snertloop op zondag 6 januari 2019 bij Loopgroep Bunnik.

Celeritas handbalcompetitie

Celeritas sluit de eerste helft van de competitie af tegen Gemini uit Zoetermeer. Voor deze wedstrijd spelen de dames tegen BDC uit Soest

Celeritas met winst terug uit Zeeland

De mannen van Celeritas moesten zondag aantreden in het Zeeuwse Heinekenszand tegen het plaatselijke Orion, een verre trip voor de Bunnikers. Deze wedstrijd zou voor Celeritas een simpele zaak moeten gaan worden gezien de stand op de ranglijst, Orion staat onderaan met maar twee punten.

Drie keer is scheepsrecht bij SV Odijk Voetbal

Afgelopen week kon er al gevierd worden dat het team JO19.1 kampioen is geworden in de Najaarscompetitie, deze week is het weer feest met nog twee huldigingen!

Uitnodiging inzenden (beeld)verhalen

Hoe Werkhoven feest viert, de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een levensverhaal van een oudere uit Odijk, een gemiddelde zaterdag op je sportclub; een (beeld)verhaal voor Bunnik over Bunnik kan overal over gaan, zolang het gaat over jouw beleving van het dorp in de gemeente Bunni

Pagina's