Lezersnieuws

Inschrijven ‘RMA Verecos Niënhof Open’kan nog tot vrijdag 20 juli (Open tennistoernooi van BLTC De Niënhof)

BUNNIK – Nog ruim anderhalve week en dan start Bunniks jaarlijkse hoogtepunt op tennisgebied, het RMA Verecos Niënhof Open. Het open toernooi van BLTC De Niënhof vindt plaats van zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus op sportpark Tolhuislaan te Bunnik.

Schrijf je in voor Bunniks Mooiste!

Het lijkt nog ver weg, maar na de vakantie is het zomaar 1 september! Tijd voor het jaarlijkse supergezellige hardloopevenement voor jong en oud: Bunniks Mooiste.

Bunniks Mooiste 1 september 2018

Supergezellig hardloopevenement door ons dorp Bunnik en het mooie buitengebied van Rhijnauwen! Je kunt je nu al voor de 12e editie van 1 september 2018 inschrijven.

Constantia gemeentewinnaar verkiezing 'Vereniging van het  jaar'

Dit jaar vond voor het eerst de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ plaats.

Humanitas Lotgenotengroep Rouw‘Herkenning in de beleving van de ander is een enorme steun’.

Op 21 september start een nieuwe Lotgenotengroep steun bij Rouw na verlies van een dierbare.

Marianne, een deelnemer aan een eerdere Lotgenotengroep van Humanitas, vertelt het volgende over haar ervaringen:

Hollandse fotoshoot op Dagcentrum Bunnichem

Dagcentrum Bunninchem organiseerde een Hollandse fotoshoot met vele boeren en boerinnen. Het dagcentrum was versierd in Hollandse stijl en iedereen genoot volop van allerlei Hollandse activiteiten.

Eerste editie FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival groot succes

Op zaterdag 7 juli beleefden duizenden uitzinnige kinderen een onvergetelijke dag tijdens de eerste editie van het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival in Utrecht.

afsluiting seizoen koor cantecleer bunnik

Koor Cantecleer uit Bunnik sloot afgelopen donderdagavond het seizoen af met een boottocht over de Krommerijn op de Pont van het Landschap. De pont voer van de Niënhof naar Rhijnauwen en terug. Nietsvermoedende wandelaars konden genieten van koorwerken uit Renaissance en Barok. 

Een mooi Bunnik’s Zomerfeest

Op zondag 8 juli werd op de Landgoederij het Bunnik’s Zomerfeest georganiseerd door Rotary Club Bunnik in samenwerking met Brothers Horeca Groep. De opbrengst van het evenement is voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Bunnik-Aankondiging vanonze ZOM Ontmoeting

Buitenplaats Rhijnsoever staat centraal bij de ZOM

Pagina's