• Koningsdag Odijk 2018

    Sander Knol

Programma Koningsdag Odijk

'Je kunt op de springkussen, ponyrijden en schminken'

ODIJK Koningsdag Odijk gaat door! Het was even spannend of Koningsdag Odijk door kon gaan, maar Sander Knol van de organisatie vertelt dat het toch gelukt is.

door Lia van der Heijden

Dankzij de aanmelding van nieuwe vrijwilligers en de hulp van bedrijven in en rond Odijk kan Koningsdag 2019 gelukkig toch doorgaan. De Oranje commissie is nog wel op zoek naar wat extra mensen die de verschillende activiteiten kunnen begeleiden. Voor aanmelding en informatie: www.koningsdagodijk.nl Het programma is divers; er zijn veel activiteiten voor jong en oud: Voor de ouderen is er muziek, lekker eten en drinken en natuurlijk de traditionele vrijmarkt.

SPRINGKUSSENS Voor de kinderen zijn er springkussens, ponyrijden, schminken en een spelletjescircuit. Van 12.30-13.30 vindt de grootste lunch van Odijk plaats, geopend door Burgemeester van Bennekom en opgeluisterd door drumfanfare Victoria.

DONEREN LUNCH In de week van 15 april start een donatie actie: voor € 5 kan men zich met het hele gezin aanmelden voor de lunch Ook wanneer het weer wat te wensen over laat , is het leuk te komen. De organisatie is op alles voorbereid en heeft ook een spetterende band geregeld zodat het een gezellige feestelijke dag wordt , waarop jong en oud zich thuis voelt en kan vermaken.