Sport

ODIJK In de week van 13 tot en met 17 januari zijn weer tientallen collectanten van de deelnemende Odijkse sportverenigingen op pad geweest voor de donatie-actie van de ijsbaan en jeugdsport in Odijk. Dankzij hun inzet werd wederom een mooie opbrengst behaald.
BUNNIK Meer bridgers dan gebruikelijk waren maandag 13 januari aanwezig bij het competitiebridgen ban Bridgeclub Bunnik. Verschillende nieuwe leden hadden zich aangemeld. Voor hen die in clubverband nog niet erg gewend waren te spelen, was/waren er aparte tafels gereserveerd. De uitslagen van deze week zijn:
Advertorial
Waar let je op bij het uitkiezen van een goede outfit? Welke kleuren? Welke stoffen gebruik je en is een stropdas nog van deze tijd? Interessant? Het is een nachtmerrie...
ODIJK De heren van volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn het nieuwe decennium en jaar 2020 matig gestart. Zowel de Nevobo- als ZVC-mannen moesten de winst uit handen geven bij de eerste wedstrijd van 2020. Beide teams verdienden er wel één puntje bij voor de ranglijst.
Advertorial
WIJK BIJ DUURSTEDE Er is een nieuwe praktijk voor fysiotherapie geopend in Wijk bij Duurstede. Happel Fysiotherapie zit sinds januari in het gebouw van...
BUNNIK De Gemzen vieren dit seizoen hun vijftigjarig bestaan. Eén van de activiteiten is een reünie voor alle oud- (bestuurs)leden en train(st)ers van De Gemzen. Deze reünie wordt gehouden op vrijdagavond 7 februari.
ODIJK Als je dan voor het eerst met svo Krommerijnstreek als meisjesteam dit seizoen uit komt als MO11-1, geplaatst wordt in de 3e klasse, maar na een aantal wedstrijden (gewonnen) door de KNVB naar de 2e klasse wordt gezet en alsnog met 2 wedstrijden minder derde wordt in de competitie: voor SVO Krommerijkstreek zijn de meiden dan ware...
ODIJK De dames van volleybalvereniging VC Kromme Rijn blijven goed presteren in de Nevobo competitie. Met weer een klinkende overwinning werden 5 punten bijgeschreven in de ranglijst en ze blijven daarmee koploper. Tegen VV Utrecht werd een goede wedstrijd gespeeld. Set 1 en 2 moest er nog om de punten worden gevochten. Maar vanaf set 3 was...
ODIJK Twee karpers, een schatkist vol goud en een jongen met een tennisracket. Dat zijn enkele taferelen die vanaf woensdagmiddag te zien zijn op de nieuwe tennismuur bij SV Odijk Tennis.
ODIJK Alle teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben afgelopen week een overwinning weten te boeken. Dames & heren 1 zelfs met klinkende cijfers.