Sport

BUNNIK Drie Bunnikse dames van Hockeyclub Kromme Rijn zijn Europees kampioen geworden! Het team van Nederlandse veteranen boven de 45 prolongeerde de titel op zaterdag 27 juli in Rotterdam. Als enig Nederlands team behaalde ze goud. In de finale tegen Spanje wonnen ze met 4-1.
REGIO De snelfietsroute Utrecht-Veenendaal is weer een stap dichter bij de uitvoering. In een fietscafé in Amerongen ondertekenden de bestuurders van de betrokken partijen op 15 juli een intentieverklaring om samen vaart te zetten achter de realisatie van deze route over de Utrechtse Heuvelrug. De route gaat tevens plaats bieden aan...
Advertorial
Waar let je op bij het uitkiezen van een goede outfit? Welke kleuren? Welke stoffen gebruik je en is een stropdas nog van deze tijd? Interessant? Het is een nachtmerrie...
BUNNIK Maar liefst vier Bunnikse hockeyers van Hockeyclub Kromme Rijn gaan deze zomer naar het EK voor veteranen! 22 juli tot en met 30 juli wordt in Rotterdam het Europees Kampioenschap Hockey voor veteranen georganiseerd. Spelers van 35 tot 50 jaar doen per land mee in leefstijdsklasses van 5 jaar.
ODIJK Kinderen tussen de 6 en 8 jaar die volleybal willen uitproberen kunnen drie proeftrainingen volgen bij VC Kromme Rijn. De trainingen zijn op vrijdag 21 juni, vrijdag 28 juni en vrijdag 5 juli om 15.30 uur in de Sporthal de Lindenhof in Odijk. Aanmelden kan via secretaris@vckrommerijn.nl.
Advertorial
Deze dagen vond in de Utrechtse Jaarbeurs de Nationale Gezondheidsbeurs plaats, een groots opgezet evenement in het kader van het stimuleren van een gezonde levensstijl. Op...
REGIO Slechts 42% van de mensen met beperking voldoet aan de beweegnorm. Dat is maar liefs 22% minder dan gezonde mensen. Dit terwijl juist mensen met beperking en/of chronische ziekte zelfredzamer zijn als zij sport beoefenen. "Dat moet anders!" vindt Dutch Adaptives, een sportteam bestaande uit mensen met een chronische ziekte en/of...
Bunnik Donderdagavond hebben de dames van handbalvereniging Celeritas het kampioenschap veldhandbal behaald, in de thuiswedstrijd tegen tegen het Amersfoortse ASC '91 werd een ruime 27-10 overwinning behaald. Met nog één wedstrijdstrijd te gaan zijn de Bunnikse dames niet meer in te halen door het IJsselsteinse Shot '73.
Bunnik De wandelingen in Bunnik, Odijk en Werkhoven zijn concreet. De Wandelcoaches maken voor u elke week een geweldige wandeling. Wil jij graag laagdrempelig bewegen, doe dan mee. Zie onderstaand het wandelschema.
ODIJK Het gelegenheidsteam van VC Kromme Rijn heeft Nuevo Open volleybaltoernooi gewonnen. In een prachtige eindstrijd werden buurmannen van Werkhoven verslagen met de setstand van 25–22.
WERKHOVEN Voor het eerst in de clubhistorie van SV Aurora, heeft een jeugdteam, de JO19-1, de knvb-beker gewonnen. In een bloedstollende bekerfinale, op 1 juni in Uithoorn, werden de buren uit Schalkwijk met 1-5 verslagen!