Mensen

ODIJK Een foto, gemaakt tijdens het 60-jarige trouwfeest van Willemien en Han Harts-Tom toont een grote vrolijke familie. Behalve vier kinderen, vier schoonkinderen en negen kleinkinderen heeft het diamanten bruidspaar zelfs vijf achterkleinkinderen.
Advertorial
Waar let je op bij het uitkiezen van een goede outfit? Welke kleuren? Welke stoffen gebruik je en is een stropdas nog van deze tijd? Interessant? Het is een nachtmerrie...
Door Margriet Hunse
BUNNIK Bunniks Ride wordt aanstaande zondag 15 september voor het derde jaar georganiseerd voor zowel wielrenners als toerfietsers.
Advertorial
Deze dagen vond in de Utrechtse Jaarbeurs de Nationale Gezondheidsbeurs plaats, een groots opgezet evenement in het kader van het stimuleren van een gezonde levensstijl. Op...
BUNNIK Het echtpaar Van Logtestijn-van den Heuvel uit Bunnik heeft haar 60-jarige bruiloft op grootse wijze gevierd. Tezamen met hun 4 kinderen met partner en 10 kleinkinderen was het diamanten paar afgereisd naar Marokko om het daar gezamenlijk in een mooie omgeving te vieren.