Sport nieuws

ODIJK De dames van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben dankzij een fraaie 4-0 overwinning in en tegen Utrecht de koppositie in de stand ingenomen. De heren van VC Kromme Rijn pakten tegen Protos onverwachts twee punten mee voor de ranglijst.
ODIJK De mannen van VC Kromme Rijn speelden afgelopen donderdagavond in Utrecht tegen Switch. Al snel bleek dat de winst er niet in zat tegen deze opponent.
Advertorial
Waar let je op bij het uitkiezen van een goede outfit? Welke kleuren? Welke stoffen gebruik je en is een stropdas nog van deze tijd? Interessant? Het is een nachtmerrie...
't GOY In de 4e klasse van het zondagvoetbal stond zondag 6 oktober de eerste streekderby op het programma. Met Schalkwijk, Aurora en 't Goy staan er zes derby's op het programma dit seizoen. Vandaag stapte het Werkhovense Aurora in de auto voor de 6,5 kilometer lange rit naar Sportpark De Eng van vv 't Goy.
Advertorial
Deze dagen vond in de Utrechtse Jaarbeurs de Nationale Gezondheidsbeurs plaats, een groots opgezet evenement in het kader van het stimuleren van een gezonde levensstijl. Op...
BUNNIK Met een ludieke actie heeft het bestuur van dames-voetbalvereniging SVO Krommerijnstreek sponsorgelden verkregen die de gehele vereniging ten goede zullen komen. Door loten te verkopen waarop de dames (en team-manager Henk) gekleed in badjas te zien zijn met de vraag: ,,Wie kleedt ons aan?" wist men maar liefst 83 sponsoren te vermurwen...
ODIJK BUNNIK Het is gelukt! Komend seizoen kunnen zes vrouwenteams aan de slag op de voetbalvelden. De inspanningen van Hans de Ligt, initiatiefnemer en voorzitter van SVO Krommerijnstreek, hebben hun vruchten afgeworpen. ,,Het is gelukt”, zegt De Ligt enthousiast.
BUNNIK Drie Bunnikse dames van Hockeyclub Kromme Rijn zijn Europees kampioen geworden! Het team van Nederlandse veteranen boven de 45 prolongeerde de titel op zaterdag 27 juli in Rotterdam. Als enig Nederlands team behaalde ze goud. In de finale tegen Spanje wonnen ze met 4-1.
REGIO De snelfietsroute Utrecht-Veenendaal is weer een stap dichter bij de uitvoering. In een fietscafé in Amerongen ondertekenden de bestuurders van de betrokken partijen op 15 juli een intentieverklaring om samen vaart te zetten achter de realisatie van deze route over de Utrechtse Heuvelrug. De route gaat tevens plaats bieden aan...
BUNNIK Maar liefst vier Bunnikse hockeyers van Hockeyclub Kromme Rijn gaan deze zomer naar het EK voor veteranen! 22 juli tot en met 30 juli wordt in Rotterdam het Europees Kampioenschap Hockey voor veteranen georganiseerd. Spelers van 35 tot 50 jaar doen per land mee in leefstijdsklasses van 5 jaar.