112

ZEIST Burgemeester Koos Janssen van de gemeente Zeist heeft besloten om café Ladada aan de 2e Dorpsstraat 44 in Zeist vanaf vanavond 22.00 uur tot en met 6 januari 2020 te sluiten.
AMERONGEN De politie is nog altijd op zoek naar de Poolse Adam Szkwarek. Hij verdween zondag 24 november rond 23.00 uur uit Amerongen. Er bestaan zeer grote zorgen over zijn gezondheid.
Advertorial
Waar let je op bij het uitkiezen van een goede outfit? Welke kleuren? Welke stoffen gebruik je en is een stropdas nog van deze tijd? Interessant? Het is een nachtmerrie...
DRIEBERGEN Op station Driebergen-Zeist is vrijdagmorgen een bouwvakker gewond geraakt bij een val van hoogte. De man was bezig op de overkapping van het perron, toen hij nog door onbekende oorzaak viel. De man kwam op het perron terecht.
HOUTEN Op het Oostrumsdijkje tussen Houten en Werkhoven is rond middernacht een automobiliste over de kop geslagen.
Advertorial
Deze dagen vond in de Utrechtse Jaarbeurs de Nationale Gezondheidsbeurs plaats, een groots opgezet evenement in het kader van het stimuleren van een gezonde levensstijl. Op...
BUNNIK Nabij De A12-afrit Bunnik raakte vrijdagmorgen een bestelbus met hoge snelheid van de weg en belandde in de sloot. De bestuurder raakte buiten bewustzijn en is door de brandweer uit de auto gehaald en vervolgens zwaargewond met spoed naar het UMC gebracht.
BUNNIK De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van een gewapende overval op een restaurant aan de Molenweg op zondagavond 18 augustus jongstleden. De politie is nog op zoek naar een derde overvaller.
BUNNIK De politie maakte maandagmidag bekend dat de 89-jarige fietser is overleden die op vrijdag 20 september bij een verkeersongeval op de Stationsweg in Bunnik tussen een fietser en een automobilist betrokken was. De politie onderzoekt de aanrijding en komt graag in contact met getuigen.
BUNNIK Op zondagavond 18 augustus om negen uur is een Chinees restaurant aan de Molenweg in Bunnik overvallen door 3 mannen. Ze maakten een geldbedrag buit. De daders zijn na de overval te voet gevlucht in de richting van de kerk in Bunnik. De politie is een onderzoek begonnen naar de overval en hoopt dat getuigen zich melden. Ook is de...