Dossiers

Sexueel misbruik Beverweerd

BunniksNieuws.nl onderzoekt het seksueel misbruik van jongens tijdens hun verblijf op de internationale school Beverweerd, dat tevens een internaat was (1959 tot 1997).

Aan tafel

Mireille de Putter schuift rond zes uur ergens in de gemeente Bunnik aan en eet een hapje mee. In deze rubriek fungeert de avondmaaltijd als spiegel van Bunnik. Je bent wat je eet. 

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Woensdag 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. In dit dossier lees je alle ontwikkelingen met betrekking tot de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Bunnik. 

Bijzonder Wonen

Deze zomer besteedt 't Groentje aandacht aan bijzondere woonplekken in de gemeente. En nieuwe plek, een oude plek, een verstopte plek of een plek waarvan je niet verwacht dat er mensen wonen. We bellen er aan en de bewoners vertellen hoe het is om op deze bijzondere plek te wonen.

Kersentijd

De tijd van de kersenoogst is een belangrijke periode in de Kromme Rijnstreek, waar 't Groentje verspreid wordt. Rondom de Kersentijd 2017 publiceren wij daarom verschillende achtergrondverhalen. Daarin werken we samen met RTV Utrecht.

Snippergroen

De gemeente Bunnik heeft het plan opgevat om, als bezuinigingsmaatregel, stukjes openbaar groen (snippergroen) aan particulieren te verkopen. Dat leidde -zacht uitgedrukt- niet overal tot blije gezichten.

In de sportlights

In de rubriek 'In de sportlights' staat de sportvrijwilliger centraal. Of het nu gaat om het opknappen van de kleedkamers, het beheren van de velden en zalen of het besturen van de sportvereniging, zonder de inzet van deze mannen en vrouwen kan geen club blijven bestaan.