• Overzicht zomeravondcompetitie

    KNLTB

Kom tennissen bij BLTC De Niënhof

17-01-2020, 19:56 | Lezersnieuws | Marcel

Zo vroeg in het jaar al? Ja, eerlijk gezegd ben je al aan de late kant. Zaterdag 4 april start het tennisseizoen met de voorjaarscompetitie van de KNLTB. De inschrijving daarvoor is recent gesloten, onze vereniging neemt deel met 7 jeugd- en 18 seniorenteams. 113 seniorleden genieten dit voorjaar weer van het geweldige tennisspel, goed voor zowel fysieke – als mentale fitheid. Wedstrijddagen starten traditioneel met koffie/thee en gebak, in mijn team bij voorkeur zelf gebakken. Na afloop komen de hapjes op tafel en ook de drank ontbreekt niet. Gezellig! Als voorzitter van de Technische Commissie en actief spelend lid kijk ik ernaar uit.

In de winterperiode wordt er bij BLTC De Niënhof echter ook volop getennist. Onze 2 kunstgras- en 4 gravelbanen onder afschot zijn volop in gebruik. Naast tennislessen volgen van onze tennisschool kun je ook vrij spelen.

Op Valentijnsdag vindt ons eerste tennisevent plaats, het (v)echtparentoernooi. Op zondag 29 maart ben je welkom op onze open dag (ons tennispark ligt op het sportpark aan het einde van de Tolhuislaan). Het programma daarvan wordt binnenkort bekendgemaakt, er wordt onder andere gedacht aan het uitdagen van de wijk Engboogerd door de Oranjebuurt, waarin ik woon. Uiteraard zijn er ook tennisclinics, verzorgd door One2Tennis. Hier kun je ook aan deelnemen als je nog nooit hebt getennist.

Wil je ook lekker buiten sportief bezig zijn samen met anderen die dezelfde passie delen? Kijk dan op onze website (www.nienhof.nl) en vul het inschrijfformulier in. Wil je liever eerst een proefles of nadere informatie? Neem dan contact met me op via tc@nienhof.nl Marcel Engels.