Zomeractiviteiten in De Schoudermantel

26-06-2019, 14:03 | Lezersnieuws | Lydia

In juli en augustus organiseert Jongerenwerk De Schoudermantel verschillende leuke activiteiten voor iedereen vanaf 10 jaar! Op 3 juli spelen we jachtseizoen, op 10 juli gaan we aan de slag met Action Painting (maak je eigen kunstwerk) en op 17 juli is de zomerkick-off met een barbecue (neem zelf wat lekkers mee voor op of bij de bbq). N.B. de barbecue begint om half vijf.

Voor als je in groep 8 zit, we organiseren een spetterend eindgala op vrijdag 5 juli van half acht tot tien uur. 

In augustus hebben we een leuke cursus voor iedereen die in groep 8 zit over de overgang naar de middelbare school. Deze cursus is op maandag 19 augustus van 12.00 tot 14.30 uur. Leer van alles over spullen kopen, tas inpakken, huiswerk maken, agenda bijhouden en allerlei andere dingen die straks op je af zullen komen.

Op 23 augustus vieren we het staartje van de zomer met een pizza karaoke party! Lekker zelfgemaakte pizza’s eten, karaoke zingen en chillen. Dit feestje duurt van vijf uur ’s middags tot ongeveer tien uur ’s avonds en kost 3 euro per persoon. Graag aanmelden vóór 22 augustus bij Kathelyn via kspanjers@schoudermantel.nl of app 06 – 46662716.

Meer informatie: www.schoudermantel.nl